OPPOYleinen

OnePlussan emobrändin taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin esillä videolla – Oppo Find N2 Flip saa suuren ulkonäytön

Oppo Find N2 Flip

OnePlussan emobrändi Oppo julkisti viime vuonna yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen, jolle on odotettu seuraajaa tänä vuonna. Tällä kertaa odotettavissa on kaksi uutta taittuvanäyttöistä puhelinta, jotka olisivat Oppo Find N2 sekä Oppo Find N2 Flip.

Kiinalaisessa Weibo-palvelussa on lähtenyt leviämään video, jossa nähdään väitetysti Oppo Find N2 Flip -puhelin. Kyseessä pitäisi olla haastaja Samsungin taittuvanäyttöisille Galaxy Z Flip -puhelimille. Puhelimen julkaisua odotetaan joulukuun aikana Inno Day 2022 -tapahtumassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videolla puhelin nähdään prototyypille ominaisessa suojakuoressa, joka ei paljasta muotoilua. Video paljastaa kuitenkin muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Oppo Find N2 Flip on saamassa simpukkapuhelimen muotoilun, eli sisäpuolella on taittuva näyttö. Näytön on kerrottu olevan noin 6,8 tuuman kokoinen ja siinä on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Etukamera on todennäköisesti 32 megapikselin tasoinen.

Videolta voidaan nähdä myös puhelimen kyljessä olevan virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija äänenvoimakkuuspainikkeiden alapuolella. Kaikista mielenkiintoisin yksityiskohta on ulkopuolen toinen näyttö. Kyseessä on odotettavasti 3,26 tuuman näyttö, joka on selvästi suurempi kuin Samsungin vastaavassa puhelimessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkonäytön rinnalla nähdään myös kaksi kameraa, jotka ovat huhujen mukaan 50 megapikselin IMX766-sensoriin perustuva pääkamera sekä 8 megapikselin IMX355-sensoriin perustuva ultralaajakulmakamera. Huhujen mukaan Oppo Find N2 Flip tulisi saamaan Dimensity 9000+ -järjestelmäpiirin, 4300 milliampeeritunnin akun sekä 44 watin pikalatauksen.

Kiinasta kantautuvien huhujen mukaan Oppo suunnittelee Oppo Find N2 Flip -puhelimen myymistä myös Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla.

Lähde: Weibo 1, 2 (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO