HuaweiSponsoroitu

Tähän älykelloon luottaa myös urheilulääkäri Pippa Laukka – Huawei Watch GT 4 sopii joka tilanteeseen sekä mahdollistaa terveysriskien ennakoimisen

Suomessa kehitettyjä urheilutoimintoja hyödyntää myös urheilulääkäri Pippa Laukka, jolla Huawei Watch GT 4 -älykello on ranteessa tilanteessa kuin tilanteessa.

Huawei Watch GT 4 yhdistää monipuoliset urheilu- ja terveystoiminnot sekä huipputason tyylin tarjoten käyttäjälleen monipuolisen tuen päivittäisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Huawein uutuuskellon avainominaisuuksia on kehitetty Huawein tutkimus- ja tuotekehityskeskuksessa Suomessa ja Watch GT 4 -kello on myös innostanut urheilulääkäri Pippa Laukkaa.

Uutuuskellon tavoitteena on luoda käyttäjille yksilöllinen polku kohti terveempää elämää tyylistä tinkimättä. Uusi Stay Fit -ominaisuus mahdollistaa kätevästi kalorien seurannan, jotta saat oikean määrän ravintoa terveytesi ylläpitämiseksi ja tavoitteidesi saavuttamiseksi. Yhdessä aikaisempaa tarkemman paikannusteknologian sekä laadukkaiden sensoreiden avulla Huawei Watch GT 4 pystyy tarjoamaan käyttäjälleen monipuoliset tiedot terveydestä.

Suomessa Huawei Watch GT 4 on nyt saatavilla useissa eri tyyleissä, ja hinnat alkavat 249 eurosta molemmissa 41 ja 46 millimetrin versioissa.

Osta HUAWEI Watch GT 4 -älykello täältä!

Huawei Watch GT 4 auttaa ymmärtämään itseään ja kehoaan paremmin

Pippa Laukan mukaan puettava terveysteknologia on paras mahdollinen tapa ennakoida terveysongelmia ja riskiä sairastua vakavasti.

Huawein älykellot ovat loistavia välineitä oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä urheilusuorituksien seurantaan. Suomessa kehitettyjä urheilutoimintoja hyödyntää myös urheilulääkäri Pippa Laukka, jolla Huawei Watch GT 4 -älykello on aktiivisesti ranteessa.

”Minulle kellossa tärkeimmät ominaisuudet ovat unen, palautumisen ja stressitasojen seuranta sekä tekemieni liikuntasuoritusten tallennus. Koska arkeni on kiireistä, haluan varmistua, että palaudun ja pidän huolen omasta hyvinvoinnista”, kertoo Pippa Laukka.

Huawei Watch GT 4 -älykello vie eteenpäin terveysominaisuuksien tarjontaa. Uudistuneet ja entistä motivoivammat aktiivisuusrenkaat tarjoavat helpon kertakatsauksen päivittäisiin liikuntalukemiin, kuten poltettuihin kaloreihin, harjoituksen kestoon ja aktiivisuuteen. Tämä antaa käyttäjälle mahdollisuuden pysyä helpommin tavoitteissaan. Toiminto houkuttelee täyttämään kaikki kolme rengasta palkitsemalla käyttäjiä mitalein uusien virstanpylväiden tai ennätysten saavuttamisesta.

Lisäksi saatavilla on yli 100 urheilutilaa, joihin lukeutuu myös trendikkäitä uusia lajeja, kuten padel ja jopa e-urheilu. Huawei Watch GT 4 on ensimmäinen älykello, joka tuo mukanaan Stay Fit -kalorienhallintasovelluksen. Stay Fit auttaa ajantasaisten terveystietojen avulla käyttäjiä seuraamaan kalorien saantia, jolla voi varmistaa ravinnon tukevan kuntotavoitteita.

249 euron hintaisessa Huawei Watch GT 4 -älykellossa on Suomessa kehitettyjä teknologioita.

Uusin TruSeen 5.5+ -sykemittausteknologia on useiden vuosien tutkimus- ja tuotekehityksen tulos, jossa hyödynnetään monikanavaista signaalinparannusalgoritmia hyödyntäen tekoälymetodeja. Tuloksena on 30 prosenttia aiempaa tarkemmat lukemat sydämen terveydestä, jopa dynaamisten harjoitteiden aikana tai matalan lämpötilan ympäristöissä.

Huawei Watch GT 4 -älykellossa on panostettu erityisesti tarkkaan unen seurantaan, jonka avulla käyttäjät voivat ennaltaehkäistä sairauksia. Pippa Laukan mukaan uutuuskello on sopiva laite tarjoamaan suuntaa-antaa dataa, vaikka se ei olekaan lääketieteellisesti sertifioitu sairaalalaite.

”Huawei Watch GT 4 edustaa hyvinvointiteknologian kuuminta kärkeä ja sen avulla on mahdollista saada tietoa elintavoistaan ja kehon toiminnasta. Kuten tiedetään, huonot elintavat ovat vahvasti kytköksissä terveysriskeihin. Riskejä tunnistamalla ja elintapojaan korjaamalla voi siis vaikuttaa siihen, miten elää ja siten myös ennaltaehkäistä sairausriskejä”, kertoo Pippa Laukka.

Kellon paranneltu TruSleep 3.0 -teknologian avulla käyttäjät saavat erityisesti parempaa tietoa unisyklistään. Unenseuranta auttaa unirutiinien muokkaamisessa parempaan suuntaan. Ominaisuuskattaukseen lukeutuu myös Sleep Breathing Awareness -toiminto, joka etsii epäsäännöllisyyksiä hengityksestä unen aikana ja tarjoaa näin lisätietoa hengityselinten terveydestä.

Pippa Laukka muistuttaa myös unen tärkeydestä terveenä pysymisessä. Esimerkiksi liikunta on tehokas tapa parantaa unta, sillä säännöllinen liikunta parantaa unen laatua. Hän myös nostaa esille, että puettava terveysteknologia on paras mahdollinen tapa ennakoida terveysongelmia ja riskiä sairastua vakavasti.

”Huawei Watch GT 4 sopii ihan kenelle tahansa hyvinvoinnista kiinnostuneille, mutta myös hyvinvoinnistaan huolestuneelle, joka haluaa oppia ymmärtämään itseään ja kehoaan paremmin”, korostaa Pippa Laukka.

Huawei Watch GT 4 – tyylistä tinkimättä

Huawei Watch GT 4 sopii jokaiseen hetkeen.

Kaikki kehittyneet terveys- ja urheilutoiminnot Huawei on onnistuneesti piilottanut Watch GT 4:n upeaan tyyliin. Älykello on saatavilla kahdessa kokoversiossa, joten kaikille löytyy varmasti omaan makuun sopiva malli. 46 millimetrin kokoversiossa on näyttävä kahdeksankulmainen muotoilu ja 41 millimetrin kokoversio tuo mukanaan tyylikkään riipusmuotoilun.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko pitää huolen, että Watch GT 4 kestää arjen haasteita. Samalla 5 ATM -luokituksen mukainen vedenkestävyys mahdollistaa huolettoman käytön tilanteessa kuin tilanteessa.

Huawei Watch GT 4 on itsessään tyylikäs älykello, mutta vaihdettavat kellotaulut antavat mahdollisuuden mukauttaa kelloa vielä paremmin omien mieltymyksien mukaan. Kellotaulun voi vaihtaa esimerkiksi sopivaksi urheilukentälle tai soveliaaksi hienoon tilaisuuteen.

Pippa Laukka on myös vakuuttunut Huawei Watch GT 4 -älykellon laatuun sekä mukavuuteen.

”Kello on laadukas ja se istuu huomaamattomasti ranteessa eikä paina tai purista. Watch GT 4 -kellossa keskeisin seikka on kaikista edellä mainittujen hyötyjen lisäksi se, että sama kello mukautuu kaikenlaiseen tekemiseen ja vaativienkin tilaisuuksien etikettiin, jolloin datan keruu ja hyvinvointini seuranta eivät katkea”, kertoo Pippa Laukka.

Huawein älykelloissa nähdään suomalainen kädenjälki

Huawei Watch GT 4 on saatavilla kuvan mukaisessa 46 mm versiossa sekä kompaktimmassa 41 mm versiossa.

Huawei on tunnettu puettavien laitteiden valmistajana jo kymmenen vuoden ajan, ja taustalla on myös vahvaa suomalaisosaamista. Huawei Watch GT 4 -kellossa kulminoituu Huawein osaamisen parhaimmat puolet, jonka lisäksi mukaan on saatu yhtiön ikoninen erottuva muotoilu, premium-materiaalit sekä kehittyneet teknologiat.

Suomalaisittain Huawein älykellot ovat hyvin mielenkiintoisia, sillä uuden Watch GT 4:n käyttäjät voivat kantaa laitetta tyylikkäästi, mutta myös ylpeästi. Huaweilla on useita tutkimus- ja tuotekehityskeskuksia maailmanlaajuisesti, joista kaksi sijaitsee Suomessa – tarkemmin Helsingissä ja Tampereella.

“Suomi on jo pitkään ollut selkeä suunnannäyttäjä puettavan teknologian sekä urheilu- ja terveysratkaisujen kehittämisessä. Maailmanluokan koulutusjärjestelmämme ja tutkimuslaitoksemme luovat pohjan suurille harppauksille kehitystyössä. Yliopistojen ja teollisuuden saumaton yhteistyö mahdollistaa aidosti mullistavat innovaatiot. Suomalaiset suhtautuvat teknologian kehitykseen myönteisesti ja ovat tottuneita viimeisimpien laitteiden hyödyntämiseen. Näistä syistä Suomi tarjoaa kokonaisvaltaisen ja asiakaskeskeisen ympäristön tuotekehitykselle”, kertoo Huawein urheilu- ja terveysteknologian johtava tutkija tri Petri Wiklund.

Huawein urheilu- ja terveysteknologian johtava tutkija tri Petri Wiklund.

Huawein suuresta panostuksesta tuotekehitykseen ovat hyvä osoitus huippuluokan älykellot, mutta myös niiden sisällä olevat teknologiat. Esimerkiksi TruSeen-teknologia mahdollistaa tarkan sykemittauksen ja veren happipitoisuuden seurannan. Vastaavasti huipputason TruSport-teknologia on kehitetty Suomessa, joka vastaa käyttäjän fyysisen aktiivisuuden ja harjoittelun seurannasta.

”TruSport-algoritmi määrittelee muun muassa yksilölliset, käyttäjän kuntoon perustuvat dynaamiset harjoittelualueet sekä arvioi ja seuraa käyttäjän aerobisen kunnon kehittymistä. Lisäksi algoritmi laskee harjoittelun aiheuttaman kuormituksen ja harjoitusvaikutuksen sekä reaaliaikaisen suorituskyvyn ja palautumisajan erilaisista harjoitustyypeistä”, kertoo Wiklund.

Huawei tekee myös paljon yhteistyötä kumppaniensa kanssa esimerkiksi parantaakseen terveydenseurantaratkaisujaan ja löytääkseen uusia tapoja ehkäistä kroonisia sairauksia. Aktiivisen yhteistyön kautta Huawei pyrkii parantamaan tieteellisen tutkimuksen mahdollisuuksia ratkaista suuria terveyshaasteita, kuten unihäiriöitä tai urheilusuorituksesta palautumista.

Tutustu HUAWEI Watch GT 4 -älykelloon tarkemmin täältä!

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Huawei