HuaweiYleinen

Huawei Watch GT Cyber -älykello julkaistaan 2. marraskuuta – erikoisuutena helposti irrotettava kellotaulu

Huawei Watch GT Cyber

Huawei kertoi eilen järjestävänsä 2. marraskuuta julkaisutilaisuuden, jossa nähdään taittuvanäyttöinen Huawei Pocket S -älypuhelin. Tänään Huawei on vahvistanut tilaisuudessa nähtävän myös uusi älykello, joka kantaa nimeä Huawei Watch GT Cyber. Lisäksi Huawei on julkaissut kellosta ensimmäisen kuvan.

Virallisessa vihjailukuvassa Huawei Watch GT Cyber näyttää melko mielenkiintoiselta kellolta. Kuvan perusteella kellossa voisi olla irrotettava kellotaulu, sillä se nousee kellon kehyksestä irti. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, mikä hyöty kellotaulun irrottamisesta olisi, mutta todennäköisesti Watch GT Cyber -kelloon voisi vaihtaa myös kehykset rannekkeiden kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellossa itsessään näyttää olevan pyöreä näyttö, jossa on ohuet kehykset. Kellossa on yksi painike, joka on pyöreä kruunupainike oikeassa reunassa. Toistaiseksi kellon ominaisuuksista ei ole tarkkaa tietoa, mutta aikaisempien huhujen mukaan teknisesti ei olisi suuria eroavaisuuksia Watch GT 3 -sarjan kellojen kanssa.

Kyseessä on toistaiseksi julkaisu Kiinan markkinoille, mutta todennäköisetsi Huaweilta nähdään globaaleilla markkinoilla uusia älykelloja lähiviikkoina.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei