HuaweiYleinen

Huawei Watch GT Cyber -älykello julkaistiin – erikoisuutena irrotettava kellotaulu

Huawei Watch GT Cyber

Huawei on esitellyt kotimarkkinoillaan uuden Watch GT Cyber -älykellon. Älykellon erikoisuus on irrotettava kellotaulu, jonka ansiosta Watch GT Cyberin käyttäjät voivat vahtaa erilaisia kehyksiä ja rannekkeita helposti. Lisäksi irrotettua kellotaulua voidaan käyttää itsenäisesti esimerkiksi taskukellona, liitettynä puhelimen takaosaan tai muissa käyttötilanteissa.

Vaihdettavien kehyksien takia kelloon saadaan nopeasti erilaista ilmettä. Huawei esitteli kellolle muun muassa kestävärakenteisia kehyksiä, jotka kestävät iskuja ja käyttöä. Lisäksi esiteltiin minimalistisempiakin kehyksiä, joilla kellosta voidaan tehdä pienempi. Tarjolla on yhteensä kuusi runkoa, joista osa on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, komposiitista tai esimerkiksi osittain keraamista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Watch GT Cyberin kerrotaan läpäisseen tiukat sotilastason standardit, joten se kestää korkeita ja matalia lämpötiloja. Rakenteellisesti kello on 5 ATM -luokiteltu, joten se kestää myös vettä. Painoa on ilmoitettu olevan 58 grammaa ja mitoiksi on kerrottu 47,4 x 44,4 x 10,2 millimetriä.

Teknisesti ja ominaisuuksiltaan Huawei Watch GT Cyber ei juurikaan eroa esimerkiksi Huawein jo markkinoilla olevasta Watch GT 3 -älykellosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Watch GT Cyber tarjoaa 1,32 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 466 x 466 pikselin tarkkuus. Kelloon on saatu tuki sisäänrakennetulle GPS-yhteydelle ja kelloa voidaan käyttää myös Bluetooth-puheluihin kaiuttimen ja mikrofonin ansiosta. Akku on kooltaan 292 milliampeerituntia ja lataus tapahtuu langattoman latauksen avulla.

Käyttöjärjestelmänä on HarmonyOS 3.0. Huawei Watch GT Cyber toimii yhdessä markkinoiden suurimpien käyttöjärjestelmien kanssa, joita ovat Android ja iOS. Kellon tiedot saadaan esille Huawei Health -sovellukseen, josta niitä pystyy tarkastelemaan kattavammin ja hyödyntämällä sovelluksen tarjoamia vinkkejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykelloon on saatu mukaan Huawein tutut urheilu- ja terveystoiminnot. Tuettuna on esimerkiksi yli 100 eri harjoitustilaa, jatkuva sykkeen mittaus sekä unen seuranta. Huawei Watch GT Cyber pystyy luomaan myös henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman, joka perustuu kattavaan ja ammattimaiseen juoksuanalyysiin. Analyysiin otetaan huomioon muun muassa vauhti, syke, matka, juoksukykyindeksi (RAI), harjoituskuormitus, palautumisaika sekä VO2Max-mittaukset.

Huawei tuo uutuuskellon myyntiin Kiinassa marraskuun aikana. Hintaa kellon edullisemmalla versiolla on 1288 juania ja kalliimmalla versiolla hintaa on 1488 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 179 euroa sekä 206 euroa. Huawein on odotettu tuovan kellon myyntiin myös globaalisti, mutta Huawei ei itse sitä vielä ole vahvistanut.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei