TwitterYleinen

Elon Musk: Twitter Blue -palvelun hinta nousee 8 dollariin – tuo mukanaan varmennetun tilin merkin

Twitterin tuore omistaja Elon Musk on kertonut omalla Twitter-tilillään, että Twitterin maksullinen Twitter Blue -palvelu tulee maksamaan jatkossa 8 dollaria kuukaudessa. Aiemmin tänä vuonna Twitter nosti palvelun hintaa 3 dollarista 5 dollariin, joten hinnannosto on tälle vuodelle jo toinen.

Twitter Blue tulee saamaan hinnannousun vastikkeeksi muutamia uusia toimintoja ja ominaisuuksia. Yksi ominaisuuksista on se, että Twitter Blue -palvelun tilaajat saavat Twitter-profiiliinsa sinisen leiman merkiksi maksetusta palvelusta. Muskin mielestä tähän asti menetelmä varmennettujen käyttäjätilien suhteen on ollut ”hevonpaskaa”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Leiman lisäksi tilaajat saavat etusijaa twiittivastauksissa, maininnoissa ja haussa, jonka pitäisi auttaa torjumaan roskapostittajia. Twitter Blue -palvelun tilaajat voivat lähettää aiempaa pidempiä videoita ja äänitallenteita Twitteriin sekä he näkevät puolet vähemmän mainoksia palvelussa. Varmennetusta tilistä kertovan leiman lisäksi palveluun ollaan tuomassa entistä laajemmin merkintöjä siitä, että henkilö on julkisuuden henkilö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhdysvalloissa palvelu maksaa 8 dollaria. Hinnannousun Musk perustelee sillä, että kasvavan liikevaihdon ansiosta Twitter pystyisi palkitsemaan sisällöntuottajia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Twitter Blue on tällä hetkellä saatavilla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa ja Australiassa. Palvelu ei ole toistaiseksi saatavilla Suomessa, eikä ole tiedossa milloin palvelu on rantautumassa Suomeen tai yleisesti laajemmalle alueelle.

Lähde: Neowin

Kommentoi

Lisää aiheesta:Twitter