HuaweiYleinen

Huawei Watch GT -kellon uusi päivitys tuo mukanaan odotettuja ominaisuuksia

Kellotaulu valmiustilassa päivityksen jälkeen.

Huawei on julkaissut yhtiön Watch GT -älykellon LiteOS-käyttöjärjestelmälle uuden päivityksen, joka tuo mukanaan uusia ja toivottuja ominaisuuksia. Uusi päivitys on versionumeroltaan 1.0.8.34 ja se on tarjolla ainakin Huawein uusille älykelloille.

Päivitys tuo mukanaan valmiustilassa olevalle kellolle omat kellotaulut, joka on nyt mahdollista asettaa käyttöön jatkuvasti tai käyttäjän mieltymyksen mukaan. Asetukset ominaisuudelle löytyvät menemällä kellossa asetukset > näyttö > lisäasetukset. Päivitys lisää kelloon myös ominaisuuden, jolla näyttö sammuu, kun se peitetään. Lisäksi mukana on myös parannuksia sykkeen mittaamiseen sekä yleisiä korjauksia tunnettuihin ongelmiin.

Päivityksen koko on 3,22 megatavua, joten kovin suuresta tiedostosta ei ole kyse. Kellossa täytyy kuitenkin akkua olla yli 20 prosenttia, jotta päivittäminen onnistuu. Päivitys löytyy Huawein Terveys-sovelluksen kautta ja päivitysprosessi kestää noin 15 minuuttia. Uusi päivitys on nyt ainakin saatavilla Huawei Watch GT -kelloille, mutta todennäköisesti myös Honor Watch Magic -kelloille.

Päivityksen tiedot.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei