SamsungYleinen

Vuoto: Tällainen on Samsungin kestävä Galaxy Xcover 4s

Samsung on pian julkaisemassa uuden kestävän Galaxy Xcover 4s -älypuhelimen, joka on seuraaja vuonna 2017 julkaistulle Galaxy Xcover 4 -puhelimelle.  Kovin suuresta päivityksestä ei tällä kertaa ole kyse, vaan Galaxy Xcover 4s on ulkoisesti pitkälti edeltäjänsä kaltainen.

Vuotaneista kuvista nähdään, että Galaxy Xcover 4s -puhelimen etuosassa on kolme fyysistä navigointipainiketta sekä perinteinen 16:9-kuvasuhteen näyttö. Takaosassa on muovinen takakuori, yksi kamera sekä salamavalo. Huhujen mukaan puhelimen näyttö olisi 5 tuumaa ja perustuu LCD-tekniikkaan. Näytön tarkkuus on HD-tasoa, eli tarkkuutta on 1280 x 720 pikseliä. Tehoista pitäisi vastata Samsungin oma Exynos 7885 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on kolme gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa odotetaan 32 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta Samsung on tehnyt kuitenkin selvän päivityksen, sillä Galaxy Xcover 4s:ssä kerrotaan olevan 16 megapikselin pääkamera sekä 5 megapikselin etukamera. Tietojen mukaan puhelimessa on myös 2800 milliampeeritunnin akku, USB-C-tyypin latausliitin sekä IP68-sertifikaatin mukainen pölyn- ja vedenkestävyys.

Xcover 4s:n hinnoittelun pitäisi Euroopassa alkaa noin 250 eurosta, jos on uskomista jälleenmyyjien tietoihin. Tietojen mukaan puhelin esiteltäisiin virallisesti myöhemmin kesäkuussa.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung