AndroidHuaweiYleinen

Huawei Y5 (2018) Suomessa myyntiin 129 euron hintaan

Älypuhelinmarkkinoilla huomaamattomat kehykset ovat nousussa oleva trendi. Uusi Huawei Y5 -älypuhelin jatkaa Huawein FullView-näyttöisten puhelinten sarjaa. Valikoiduille jälleenmyyjille saapunut uutuuspuhelin tarjoaa hintaluokassaan vahvan vaihtoehdon myös akun kestoa arvostaville. Puhelimen suorituskykyä tukevat lisäksi Android 8.1 -käyttöliittymä sekä 2 ja 16 gigatavun muistikapasiteetti.

”Huawein vahvuuksia on laaja mallivalikoima. Uusi Y5-puhelin edustaa Huawein ydintä, hinta-laatusuhteessa varteenotettavaa vaihtoehtoa omassa segmentissään. Uusin Android-käyttöliittymä, iso FullView-näyttö ja kestävä akku tekevät Y5-mallista modernin ja kompaktin älypuhelimen, joka palvelee monia asiakasryhmiä”, toteaa Huawei kuluttajaliiketoimintayksikön myyntipäällikkö Jesse Kajes.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimessa on 5,45 tuuman, 18:9-kuvasuhteen HD FullView -näytöllä ja se on suunniteltu sopimaan käteen sekä tarjoamaan rikkaan katselukokemuksen. Näytön 18:9-suhde mahdollistaa sen, että näyttöön saadaan yli 10 % enemmän kuvaa ja muuta sisältöä. Lisäksi FullView-näyttö pysyy näyttämään enemmän yksityiskohtia, tämä tuo syvyyttä esimerkiksi pelikokemukseen.

Huawei Y5:ssa on 5 megapikselin etukamera sekä manuaalisesti, että automaattisesti säätyvällä selfiesalamalla. Salama tunnistaa kasvojen valotuksen ja säätää valon kirkkautta niin, että selfiestä tulee mahdollisimman luonnollinen. Takana puhelimessa on 8 megapikselin kamera HDR-postprosessointitoiminnolla. Tämä auttaa tasapainottamaan kuvan kirkkautta vähentäen ylivalottumista ja säätäen tummaa taustaa niin, että yksityiskohdat ja valotasot tulevat laadukkaasti esille kuvassa. Huawei Y5 2018 mahdollistaa panoraama-kuvien ottamisen 90–360 asteen laajuudella.

Huawei Y5 2018 -mallissa on uusin Android 8.1 -käyttöliittymä. Muistia puhelimessa 2 gigatavua (RAM) ja 16 gigatavua (ROM), lisäksi puhelimessa on paikka muistikortille. Puhelimessa on paikat kahdelle nano-SIM-kortille ja lisäksi mikro-SD-kortille. Akun kapasiteetti on 3020 mAh, minkä ansiosta puhelimella voi katsella videoita yhtäjaksoisesti jopa 62 tuntia tai kuunnella musiikkia 13 tuntia.

Huawei Y5  2018 -malli on myynnissä suositushintaan 129 euroa väreissä sininen ja mattamusta.

Lähde: Huawei Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android