HuaweiYleinen

Huawei Y9a julkaistaan pian – tarjoaa 64 MP neloiskameran, 4300 mAh akun ja 40W pikalatauksen

Huawei Y9a

Huaweilta on tulossa hyvin pian uusi Huawei Y9a -mallinimeä kantava älypuhelin, josta on kuultu ja nähty jo aikaisemminkin tietoja sekä kuvavuotoja. Nyt myös Huawei on itse vahvistanut puhelimen julkaisun tapahtuvan pian, sillä yhtiö on julkaissut tarkkoja tuotekuvia laitteesta.

Uuden Huawei Y9a -puhelimen lanseeraus lähenee Huawein mukaan kovaa vauhtia ja uutuuspuhelimessa on panostettu tyylikkääseen muotoiluun, tehokkaaseen suorituskykyyn sekä hyvään hinta-laatusuhteeseen. Huawei Y9a -puhelimessa kerrotaan olevan suuri 4300 milliampeeritunnin akku, jota ladataan Huawei SuperCharge -tekniikalla 40 watin teholla. Akun pitäisi latautua 30 minuutissa jopa 50 prosentin varaustasoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Y9a

Puhelimessa on kerrottu olevan 64 megapikselin neloiskamera, jota koristaa jo Mate30-puhelimista tutuksi tullut takaosan pyöreä koristuskehys. Etuosassa kerrotaan olevan näyttöpaneeli, jossa on erittäin kapeat kehykset ja pop-up-etukamera mahdollistaa häiriöttömän käyttökokemuksen. Järjestelmäpiiriä Huawei ei suoraan vahvista, mutta Huawei Y9a tarjoaa kuitenkin 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Käyttöjärjestelmää toimii Android 10, jonka päällä hyrrää Huawein oma EMUI 10.1 -käyttöliittymä. Huawei Y9a tarjoaa EMUI 10.1 -version ansiosta myös MeeTime-videopuheluohjelman, intuitiivisen eleohjattavuuden sekä AppGallery-sovelluskaupan.

Huawei on vahvistanut Huawei Y9a -puhelimen olevan tulossa saataville kolmessa värissä, jotka ovat musta Oxyx Black, hopea Cosmos Silver sekä pinkki Nebula Pink. Toistaiseksi Huawei ei ole vahvistunut puhelimen tarkkaa julkaisupäivämäärää, mutta kovin kauaa siihen ei enää pitäisi mennä.

Huawei Y9a -puhelimessa on pop-up-kamera.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kuten sanoin jo aiemmin, tyylikkään näköinen puhelin mut toi pop-up kamera on ihan turha. Pisara-lovi ois parempi.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei