imooYleinen

Imoo julkaisi älykellon lapsille – Imoo Watch Phone Z6 myyntiin syyskuussa 220 euron hintaan

Kiinasta kotoisin oleva Imoo on tänään julkaissut uuden Watch Phone Z6 -älykellonsa saatavuuden globaaleilla markkinoilla. Uusi älykello mahdollistaa paremman yhteyden lapsen ja vanhemman välillä. Imoo-brändin taustalla on BBK Electronics, johon ovat vahvasti liitoksissa myös tutut brändit OnePlus, OPPO, Vivo sekä Realme.

Rakenteeltaan älykello on muovia, mutta se on myös uimisen kestävä IPX8-luokituksen mukaisesti. Watch Phone Z6 tarjoaa 1,41 tuuman suuruisen kosketusnäytön, joka perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on 320 x 360 pikselin tarkkuus ja sitä on suojaamassa Gorilla Glass -lasipinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon Wear 2100 -järjestelmäpiiri ja sisäistä tallennustilaa löytyy 8 gigatavua. Akunkesto on 680 milliampeeritunnin varassa. Imoo Watch Phone Z6 tarjoaa myös mobiilidatatuen, GPS-, Wi-Fi- sekä Bluetooth -yhteydet. Kellossa on myös sisään rakennettu kamera takana, jonka tarkkuus on 5 megapikseliä. Etuosasta löytyy 8 megapikselin kamera.

Älykellon ominaisuuksia ovat muun maussa HD-videopuhelut Wi-Fi- ja 4G -verkoissa kellon kameroiden kautta. Watch Phone Z6:n avulla vanhemmat voivat nähdä lapsensa sijainnin kartalta reaaliaikaisesti GPS-yhteyksien avulla. Kello osaa myös ilmoittaa vanhemmille heti, kun heidän lapsensa on lähtenyt määrätyn alueen ulkopuolelle. Watch Phone Z6:n saa myös luokkatilaan, jolloin kello voidaan vanhempien toimesta määrittää vain näyttämään kellonaikaan tietyn aikataulun mukaisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Imoo kertoo keskittyneensä paljon tuotteen turvallisuuteen ja tietoturvaan. Watch Phone Z6 on saanut muun muassa saksalaisen TüV SüD WT-Mark -turvallisuussertifikaatin. Lisäksi kello on testattu EU GDPR-tietosuojastandardien mukaisesti, joten lapsen tiedot pysyvät turvassa.

Uutuuskello on tulossa myyntiin noin 220 euron hintaan Euroopassa sekä Iso-Britanniassa syyskuun loppuun mentäessä.

Lähde: Imoo lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi