HuaweiYleinen

Vuotokuvissa Huawei Enjoy 20 Plus – saatetaan julkaista Euroopassa Mate 40 Lite E -nimellä

Tällä kertaa tuoreissa vuotokuvissa on esillä Huawein toistaiseksi julkaisematon älypuhelin, joka kantaa Kiinassa nimeä Huawei Enjoy 20 Plus. Puhelimen odotetaan olevan tulossa myyntiin myöskin globaalisti useamman eri mallinimen alaisuudessa, joita ovat muun maussa Huawei Mate 40 Lite E, Huawei Y9a sekä Huawei P Smart Pro 2021. Kuvissa saatetaan nähdä siis ensimmäinen Mate 40 -malliston älypuhelin.

Kuvissa puhelin on esillä joka kulmasta katsottuna. Takaosassa on pyöreä kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Etuosassa on näyttöpaneeli, jossa ei ole nähtävästi mitään häiriötekijöitä, sillä etukamera on toteutettuna pop-up-kameran avulla. Huawei Enjoy 20 Plus -puhelimen oikeassa kyljessä nähdään virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija sekä sen yläpuolella äänenvoimakkuuspainike. Puhelimen alareunassa on kaiutin, USB-C-liitin sekä SIM-korttitelakka. Yläreunassa on pop-up-kamera sekä kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan puhelimessa olisi 6,63 tuuman LCD-näyttö, jonka tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle. Tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin kehittämä 5G-yhteyksillä varusteltu MT6853-järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa pitäisi tietojen mukaan olla 64 tai 128 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä toiminee Android 10, jonka päällä hyrrää EMUI 10.1 -käyttöliittymä.

Takaosan kameran pitäisi koostua 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin kolmannesta kamerasta. Etuosassa oleva pop-up-kamera tarjoaa 16 megapikselin tarkkuuden. Huhujen mukaan Kiinassa puhelin maksaisi edullisimmillaan 6 + 64 gigatavun versiona 1899 juania, joka on noin 233 euroa.

Toistaiseksi Huawei ei ole itse vahvistanut puhelimen julkaisua kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta se tapahtunee todennäköisesti pian. Euroopassa puhelin nähtäneen markkinoilla myöhemmin tämän vuoden aikana jollain toisella mallinimellä.

Lähde: Surfing.tydevice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Harmi ku Huawei ei tee samaa kuin Nokia eli käyttää Leican nimeä myös muissa malleissa kuin vain Mate ja P huippumalleissa. Eli Nokia käyttää Zeiss myös halvemmissa malleissa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei