AndroidHonorHuaweiYleinen

Huaweilta ensi viikolla uusi Honor-puhelin – luvassa kaksoiskamera ja metallirakenne

huawei-honor-6x-press-invite-e1475985182941Huawei on tänään laittanut lehdistölle jakoon kutsuja, joissa vihjataan uudesta tulevasta Honor -puhelimesta. Tilaisuudessa, joka pidetään 18.10.2016 odotetaan uutta Honor 6X -mallia, joka aluksi julkaistaan vain Kiinassa.

Honor 6X paljastui jo muutama viikko sitten Kiinan televiranomaisen TENAA:n listauksista. TENAA:n mukaan puhelimesta tulee löytymään Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, suuri 5.5 tuuman FullHD -näyttö sekä 2 tai 3 gigatavua RAM-muistia mallista riippuen. Sisäistä tallennustilaa laitteesta löytyy ainakin 32 gigatavua. Honor 6X:n mielenkiintoisin ominaisuus on varmasti 13 megapikselin kaksoiskamera, josta tulemme kuulemaan lisää ensi viikolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulemme kertomaan uutuuspuhelimesta tarkemmin, kunhan se on ensin julkaistu. Suomeen Honor 6X tulee luultavasti vasta ensi vuoden alussa tai tämän vuoden joulumarkkinoille.

honor6x

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kauan sitten alumiinirakenne oli se mikä oli hienoa. Nyt Honor 8 on lasirakenteellaan se hieno laite ja halpikset on alumiinia. Ainoa syy miksi tulen tulevaisuudessa enää tinkimään täyslasipuhelimesta on vaihdettava akku.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android