AndroidHonorHuaweiYleinen

Huaweilta Honor Pad 2-tabletti ja Honor Watch S1-älykello

honor_table2_id_01Huawei julkaisi eilen Kiinassa uuden Honor 6X -puhelimen, jonka rinnalla on esitelty myös kaksi uutta laitetta. Huawei laajentaa kotimarkkinoillaan Honor -tuoteperhettä uudella Honor Pad 2 -tabletilla sekä Honor Watch S1 -älykellolla.

Honor Pad 2 perustuu 8 tuuman IPS-näyttöön, jonka tarkkuus on 1920 x 1200 pikseliä. Tabletin sisällä hyrrää Snapdragon 616 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 3 gigatavua RAM-muistia. Laite on saatavilla 16 ja 32 gigatavun tallennustiloilla varusteltuna ja tabletti tarjoaa 8 megapikselin pääkameran sekä 2 megapikselin etukameran. Honor Pad 2:ssa käyttöjärjestelmänä toimii Android 6.0, jonka päällä luonnollisesti on Huawein oma EMUI 4.1 -käyttöliittymä. Muita tabletin ominaisuuksia ovat muun muassa 4800 milliampeeritunnin akku sekä SIM-korttipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Pad 2:n myynti alkaa Kiinassa 25. lokakuuta ja sen hinnat alkavat 999 juanista, eli noin 135 eurosta. Uutuustabletin saapuminen Suomen markkinoille tuskin tulee tapahtumaan. Huawei on julkaissut Suomessa vain Honor -puhelimia.

Toinen Huawein uutuus on Honor Watch S1, jota ei ainakaan hinnalla ole pilattu. Älykellolta löytyy hintaa Kiinassa 699 juania, joka on euroihin karkeasti muutettuna noin 95 euroa. Kello on vesitiivis aina 50 metriin asti ja siitä löytyy tuki vaihdettaville rannekkeille. Honor Watch S1:stä löytyy sykesensori, joka pystyy mittaamaan jatkuvasti sykettä 24 tunnin ajan.

Teknisesti Honor Watch S1 ei ole kummoinenkaan, koska sen 1.04 tuuman näyttö perustuu mustavalkoiseen LCD -näyttöön ja laitteen akku on 80 milliampeerituntia. Uuden Honor -älykello on hintaansa nähden ominaisuuksiltaan silti varsin laaja, sillä esimerkiksi siitä löytyy tuki mobiilimaksamiselle ja jopa 6 päivän akunkesto. Kello on yhteensopiva Android 4.4 ja uudempien älypuhelimien kanssa ja tuki löytyy myös Applen laitteille aina iOS 8.0 -versiosta ylöspäin.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android