HuaweiYleinen

Huaweilta myös Watch GT -älykello sekä Band 3 Pro -ranneke

Huawei esitteli yhdessä uusien Mate 20 -älypuhelimien rinnalla kaksi uutta puettavaa älylaitetta. Varmasti mielenkiintoisin on myös Suomessakin myyntiin saapuva Huawei Watch GT -älykello, mutta edullisempi Huawei Band 3 Pro tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia edullisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT:n yksi pääominaisuuksista on kahden viikon akun kesto. Huawei kertoi kellon akun kestävän parhaimmillaan myös 30 päivää, jos käytössä ei ole sykkeenmittaus tai GPS. Tekniikan osalta Watch GT tarjoaa 1,39 tuuman AMOLED-kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 454 x 454 pikseliä. RAM-muistia kellossa on 16 megatavua ja 128 megatavua tallennustilaa. Kellossa on myös tuki GPS:lle ja NFC:lle.

Tuore Huawei Watch GT pystyy muun muassa ottamaan vastaan viestejä sekä puheluita. Näiden lisäksi kellosta on tehty vahvasti urheilupainitteinen, sillä se pystyy seuraamaan esimerkiksi askelia, unta, sykettä sekä erilaisia urheilusuoritteita.

Kello on yhteensopiva kaikkien älypuhelimien kanssa, joista löytyy vähintään Android 4.4- tai iOS 9.0 -käyttöjärjestelmä. Huawei on kertonut Watch GT:n tulevan myyntiin Suomessa marraskuussa 249 euron hintaan.

Toinen uutuus on Huawei Band 3 Pro -ranneke, jossa on metallirakenne sekä silikoniset vaihtorannekkeet. Itse laite on tarjolla väreissä musta, sininen sekä kultainen. Teknisesti Band 3 Pro tarjoaa 0,95 tuuman 120 x 240 pikselin AMOLED-näytön, GPS:n, Bluetooth 4.2 -version sekä 100 milliampeeritunnin akun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rannekkeen avulla on mahdollista muun muassa seurata unta, sykettä sekä urheilusuorituksia. Myöskin Huawei Band 3 Pro on yhteensopiva Android- ja iOS -laitteiden kanssa. Toistaiseksi uuden rannekkeen hinnoittelua tai saatavuutta Suomen markkinoilla ei ole vahvistettu. Euroopassa Huawei Band 3 Pron keskimääräinen myyntihinta on 99 euroa.

Lähde: Huawei Watch GT -tuotesivu, Huawei Band 3 Pro -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei