AndroidHonorHuaweiYleinen

Huaweilta poikkeuksellinen kampanja: Honor 6A sadalla eurolla ja Suomi-taustat ladattavaksi

Huawei Suomi on tänään ilmoittanut poikkeuksellisesta kampanjasta. Huawei laskee hiljattain myyntiin tulleen Honor 6A -puhelimen hinnan 100 euroon kymmenen päivän ajaksi heti huomisesta 1.12.2017 alkaen. Lisäksi Huawei tuo tarjolle Suomi-aiheisia teemoja.

”Honor-brändin alla meillä on relevantti kattaus älypuhelimia, joiden hinta-laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen. Suomalaiset ovat ottaneet Honor-brändin loistavasti vastaan, tämän huomioimiseksi ja juhlavuoden kunniaksi, erikoiskampanja on mielestämme enemmän kuin paikallaan”, toteaa Huawei Suomen kuluttajaliiketoimintayksikön markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomen itsenäisyyspäivä näkyy Huawei Themes Storessa, jossa on ladattavissa kolme Suomi-aiheista taustakuvaa. Maksuttomat taustakuvat löytyvät hakutoiminnolla sanoilla Suomi 100. Huawei on tuonut Huawei Themes -sovellukseensa aktiivisesti uutta sisältöä yksilöllisen käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi.

Suositushinnaltaan 149 euroa maksavassa, nyt 100 euroa olevassa Honor 6A:ssa on 8-ydinprosessori, 16 gigatavua tallennustilaa ja 2 gigatavun RAM-muisti. Lisää muistia puhelimeen saa jopa 128 Gt verran microSD-muistikortilla, joka menee toiseen puhelimen kahdesta SIM-korttipaikasta. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa on Huawein omalla EMUI 5.1 -käyttöliittymällä höystetty Android 7.0.

Honor 6A:ssa on 13 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukameralla. Puhelimessa on myös 5 tuuman HD-näyttö, jota voi käyttää selfie-kuvissa salamana. Honor 6A:n värivaihtoehtoina ovat kultainen, hopea ja harmaa.

Lähde: Huawein lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android