HuaweiYleinen

Huaweilta tulossa edullinen taittuvanäyttöinen puhelin – kuvat paljastuivat jo nyt sertifioinnista

Huawein tuleva puhelin.

Huawei on ollut yksi edelläkävijöistä taittuvanäyttöisten puhelimien kanssa ja se tarjoaa laajimman valikoiman taittuvia puhelimia. Huaweilla on muun muassa sisä- ja ulkopuolelle taittuvia puhelimia, mutta myös yksi simpukkapuhelin. Nyt Huawei on ottamassa nähtävästi uuden askeleen tuodakseen taittuvat puhelimet aikaisempaa edullisempaan hintapisteeseen.

Kiinalaisesta Tenaa-sertifiointitietokannasta on paljastunut Huawein valmistelevan uuden taittuvanäyttöisen puhelimen julkaisua, joka olisi jonkinlainen karsittu versio aikaisemmin julkaistusta Huawei P50 Pocket -puhelimesta. Kyse on taittuvanäyttöisestä simpukkapuhelimesta, joka olisi edullisempi kuin nykyinen versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin kulkee mallikoodilla BAL-AL80, joka saattaa olla varusteltu Snapdragon 778G 4G -järjestelmäpiirillä. 3C-sertifikaatin mukaan puhelimessa olisi tuki 40 watin tehoiselle pikalataukselle. Tenaan kautta paljastuneiden kuvien perusteella uusi versio olisi ulkoisesti pitkälti samanlainen kuin edeltäjämalli. Ulkopuolella on pyöreä kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kamera-alueen yläpuolella on myös odotettavasti pyöreä kamera-alue.

Todennäköisesti kyseessä on jonkinlainen lite-versio Huawei P50 Pocket -mallista, jonka suurin eroavaisuus olisi vain järjestelmäpiiri. Nykyisessä mallissa on Snapdragon 888 4G -järjestelmäpiiri, joten sen vaihtaminen Snapdragon 778G 4G -versioon voisi mahdollistaa hieman edullisemman hinnoittelun. Valitettavasti mitään muuta tarkempaa tietoa nyt paljastuneesta puhelimesta ei ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P50 Pocket tarjoaa 6,9 tuuman taittuvan näytön, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus sekä Full HD+ -tarkkuus. Lisäksi puhelimessa on 4000 milliampeeritunnin akku sekä 40 watin pikalataus. Ulkopuolella on 40 megapikselin pääkamera, 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 32 megapikselin spektrikamera. Etuosassa on 10,7 megapikselin selfiekamera. Tarkemmin puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. 

Lähde: Tenaa (kiinaksi), Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei