HuaweiYleinen

Huaweilta tulossa uusi Nova 11i -puhelin globaaleille markkinoille

Huawei Nova 11i

Huawei on julkistamassa pian globaaleille markkinoille uuden Nova 11i -älypuhelimen, joka on nähtävästi edullisempi versio Kiinan markkinoille julkaistuista Nova 11 -sarjan puhelimista. Huawei on avannut Meksikossa ennakkovaraussivuston, jossa vahvistetaan jo joitakin yksityiskohtia puhelimesta.

Nova 11i -puhelimessa kerrotaan olevan 6,8 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on erittäin kapeat yhden millimetrin paksuiset kehykset. Näytössä on 90 hertsin virkistystaajuus sekä 270 hertsin kosketusherkkyys. Näyttö perustuu todennäköisesti LCD-tekniikkaan ja siinä on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Puhelimeen on tulossa 8 gigatavua RAM-muistia sekä 3 gigatavua virtuaalista RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on vahvistanut puhelimessa olevan kookas 5000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 40 watin langallisella pikalatauksella. Nova 11i on saamassa myös 48 megapikselin kaksoiskameran sekä 16 megapikselin etukameran.

Muita teknisiä tietoja Huawei ei ole vielä vahvistanut. Nova 11i:n päävärinä nähdään vihreä, mutta nähtävästi myös hopea väriversio on tulossa. Takaosassa nähdään kaksi kameraympyrää, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Oikeassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, jossa on sormenjälkilukija. Puhelimen alareunassa on kaiutin, mikrofoni sekä USB-C-liitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jonkinlainen ennakkovaraus Nova 11i -puhelimelle on käynnissä toukokuuhun asti, joten virallinen julkaisu nähdään varmasti lähipäivinä. Huawei tulee järjestämään Euroopan markkinoille uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden 9. toukokuuta, mutta toistaiseksi ei ole tietoa nähdäänkö silloin Nova 11 -sarjan laitteet.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei