HuaweiYleinen

Huawei P60 Pro- ja Mate X3 -puhelimet julkaistaan Euroopassa 9. toukokuuta – tulossa myös muita lippulaivatuotteita

Huawein uutuuksia nähdään toukokuussa.

Huawei esitteli tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa useita uusia tuotteita, mutta kohokohtina olivat Huawei P60 -sarjan lippulaivapuhelimet sekä taittuvanäyttöinen Mate X3. Samalla julkaistiin Huawei Watch Ultimate -älykello myös globaalisti. Tänään Huawei on vahvistanut julkaisevansa myös Euroopassa uudet lippulaivansa toukokuun alkupuolella.

Huawei on lähettänyt medioille kutsuja tilaisuuteen, joka järjestetään 9. toukokuuta Saksan Münchenissä. Kutsukuva vahvistaa tilaisuudessa nähtävän erityisesti Huawei P60 -sarjan puhelimet, mutta samalla Huawei kertoo julkaisevansa muita lippulaivatason laitteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P60 Pro

Uusien Huawei P60 -puhelimien ohella tullaan näkemään myös taittuvanäyttöinen Mate X3 -puhelin ja uusi MateBook X Pro -tietokone Euroopassa. Lisäksi Euroopassa tulee jo nyt myyntiin uusi Huawei Watch Ultimate -älykello, jonka lisäksi Huawei on kertonut myöhemmin tänä vuonna julkaistavan edistynyt eSIM-yhteensopiva älykello. Huawei on kertonut pian Watch Ultimaten julkaisun jälkeen myyntiin saapuvan myös FreeBuds 5 -kuulokkeet.

Huawei P60 Pron, Mate X3:n ja MateBook X Pron saatavuuden Huawei on kertonut vahvistettavan 9. toukokuuta. Julkaisun jälkeen Huawei lupaa laitteiden olevan saatavilla ”viikkojen kuluessa”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Mate X3

Käytännössä mitään merkittävästi uutta ei Euroopassa tulla näkemään, sillä kaikki tuotteet lukuun ottamatta MateBook X Pro -tietokonetta on jo julkaistu Kiinassa. Huawein puhelimissa ei ole 5G-yhteyksiä tai Googlen palveluita, jonka takia Suomessa kiinalaisjätti on panostanut enemmän kuulokkeisiin ja kelloihin.

Tarkemmat tiedot Huawein tänään julkaisemista uutuuksista löytyvät aikaisemmista artikkelistamme alapuolelta.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei