HuaweiYleinen

Huawein haastaja Apple FaceTimelle ja Google Duolle nyt myös Suomessa – tällainen on Huawei MeeTime

Huawei on tuonut nyt Suomessa tarjolle ensimmäistä kertaa yhtiön oman haastajan Apple FaceTimelle ja Google Duolle. Uusi palvelu kantaa nimeä MeeTime, ja kyseessä on videopuheluita varten suunniteltu palvelu. Palvelu toimii Huawein omien laitteiden kanssa, eikä se ole toistaiseksi saatavilla kolmannen osapuolen laitteille.

Palvelu on saanut tuen Suomessa ja se toimii Huawein tuoreimpien älypuhelimien ja tablettien kanssa, joissa on vähintään asennettuna EMUI 10.1 -käyttöliittymä. MeeTime tarvitsee toimiakseen myös Huawei-tilin, joka on yhdistetty puhelinnumeroon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MeeTime mahdollistaa videopuheluiden soittamisen 1080p-tarkkuudella Wi-Fi- tai mobiiliverkkojen avulla. Huawein mukaan videopuhelut ovat tarkkoja myös huonoissa ympäristöissä ja palvelussa kerrotaan olevan laaja valikoima käteviä ominaisuuksia. Mukana on muun muassa kauneustila, näytön jakaminen sekä 360-asteinen taustan vaihtaminen. MeeTimen avulla pystytään järjestämään myös videokokouksia, jolloin samassa puhelussa voi olla useita ihmisiä.

Lisäksi MeeTime-videopuheluita voidaan siirtää useiden laitteiden välillä kesken puhelun, joita ovat esimerkiksi tabletit, kaiuttimet tai älytelevisiot. Palvelua voidaan käyttää jopa dronejen tai muiden kameroiden videoiden jakamiseen reaaliajassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MeeTime-palvelun löytää Huawei-laitteiden sovellusvalikosta, jos laite tukee uutta palvelua. Jotkin puhelimet vaativat tuoreimman EMUI-päivityksen, jotta MeeTime ilmestyy sovelluksien joukkoon.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei