HuaweiYleinen

Huawein kehittämä Petal Maps saapui Watch 3 -älykelloille – karttapalveluun myös uusia ominaisuuksia

Huawei on ilmoittanut tuovansa itse kehittämänsä Petal Maps -kartta- ja navigointipalvelunsa uusille Huawei Watch 3 -sarjan älykelloille. Samalla yhtiö on esitellyt joukon uusia ominaisuuksia, jotka tekevät matkustamisesta helpompaa ja monipuolistavat palvelua.

Petal Maps on nyt ladattavissa AppGallery-sovelluskaupasta Huawei Watch 3 -sarjan älykelloille. Sovelluksen avulla käyttäjät saavat navigointitiedot suoraan kellon näytölle, eli ohjeiden tarkistaminen on helppoa ja nopeaa esimerkiksi kävellessä tai pyöräillessä.

Petal Maps -sovelluksen versio 1.9 sisältää uusia toimintoja, jotka helpottavat siirtymää pandemian jälkeiseen arkeen ja tekevät liikkumisesta saumattomampaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Petal Maps -sovelluksen päivitykset tulevat saataville otolliseen aikaan, kun moni palaa takaisin töihin ja harrastusten pariin. Saumattomasti yhteen toimiva teknologia ja navigointijärjestelmät auttavat käyttäjiä löytämään määränpäänsä aiempaa sujuvammin. Lisäksi Petal Mapsin saapuminen Huawei Watch 3 -älykelloille tarjoaa nyt täysin uuden ja sujuvan tavan löytää perille”, keroo Huawein liiketoiminnan kehityspäällikkö Vaito Sauna-aho.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Commute cards -toiminto auttaa käyttäjiä navigoimaan kotiin mahdollisimman tehokkaasti. Petal Maps sallii käyttäjien syöttää sekä koti- että työosoitteensa ja luoda näin oikotiekortteja, joiden kautta työmatkan reitti ja kulkemisaika on nopea tarkistaa. Paranneltu navigointi kattaa nyt autoilun, kävelyn, pyöräilyn sekä julkisen liikenteen. Kodin ja työpaikan tiedot säilytetään vain sovelluksessa vahvasti suojattuina.

Weather Layer -säätoiminto antaa käyttäjille yksityiskohtaista tietoa sääennusteista matkalla, näyttävien animaatioiden avustamana. Säätiedot näytetään suoraan kartalla erottuvien efektien, kuten myrskyvaroitusten, kera.

Satellite Map -satelliittikartta antaa käyttäjille täsmällisen katsauksen matkan maisemiin satelliittikuvien kautta. Korkeatarkkuuksisen satelliittikartan ja erillisen Terrain Layer -maastokartan avulla käyttäjät voivat tunnistaa maantieteellisiä kiintopisteitä ja ottaa ympäristön haltuunsa ulkona seikkaillessaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Real-Time Traffic Conditions -ominaisuus tuo mukanaan selkeät värimerkinnät, jotka kertovat nopealla vilkaisulla teiden liikenteen nopeudesta. Kuljettajat voivat myös tarvittaessa tarkastella suurennettuja risteyskarttanäkymiä, joiden avulla monimutkaisten risteysalueiden navigointi on helppoa.

Petal Maps julkaistiin viime lokakuussa ja se on Huawein mukaan saatavilla yli 140 maassa ja 26 navigointikielellä, ja sillä on yli 2,7 miljoonaa käyttäjää Euroopassa. Petal Maps on saatavilla kaikille Android-älypuhelimille sekä AppGallery- että Google Play -sovelluskaupoissa.

Lähde: Huawein tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei