AndroidHonorHuaweiYleinen

Huawein konseptipuhelin Honor Magic julkaistaan 16. joulukuuta

Kerroimme eilen, että Huawei olisi tänään julkaisemassa uuden puhelimen, mutta nyt vahvistettujen tietojen perusteella uutuuspuhelin tultaisiin julkaisemaan vasta ensi viikolla, 16. joulukuuta.

Uutuuspuhelin tulee kuulumaan Honor-mallistoon ja se kantaa nimeä Honor Magic. Laitetta on kutsuttu monesti myös Huawein konseptipuhelimeksi, eikä siitä tällä hetkellä tiedetä vielä juurikaan mitään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin mysteeriseen uuteen Honor Magic -puhelimeen on odotettu Samsungin toimittamaa kaareutuvaa näyttöä sekä muun muassa Huawein omaa supernopeata latausta, jonka pitäisi ladata laitteen akku 50 prosenttiin vain viidessä minuutissa. Viimeisimpien huhujen mukaan ensi viikolla julkaistavasta konseptipuhelimesta pitäisi puuttua monia normaalisti puhelimeen kuuluvia komponentteja. Puhelimeen ei odoteta ainakaan kameraa, eikä kaiutinta, vaan nämä on toteutettuna erilaisilla lisälaitteilla.

Huhut kuitenkin kannattanee ottaa varauksella, sillä tietojen alkuperää ei pystytä todentamaan. On kuitenkin nyt selvää, että Honor Magic -puhelimesta tulemme kuulemaan lisää viimeistän ensi viikon perjantaina.

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android