Huawein konseptipuhelin julkaistaan huomenna: Ei kameraa, supernopea lataus ja kaartuva näyttö

1

honor-concept-phoneViime aikoina on huhuttu Huawein kehittelevän omaa konseptipuhelinta ja sen julkaisua on povattu vielä kuluvalle vuodelle. Myös kiinalainen Xiaomi on julkaissut Mi Mix -puhelimen, jota yhtiö kutsuu konseptipuhelimeksi. Gizmochina -sivuston tietojen mukaan Huawei tulisi julkaisemaan uuden puhelimensa jo huomenna 7. joulukuuta Honor-brändillä varusteltuna.

Aikaisemmin konseptipuhelin on kerrottu julkaistavan Huawein brändillä, mutta sittemmin suunnitelmat ovat muuttuneet, sillä nyt huhuissa puhelin kuuluu Honor -mallistoon. Muutoksen syy arvellaan olevan se, ettei uutuuspuhelin kilpailisi suoraan juuri julkaistujen Mate 9 Pro ja Mate 9 Porsche Design -mallien kanssa, joista molemmista löytyy kaareutuva näyttö.

Mysteeriseen uuteen Honor-puhelimeen odotetaan Samsungin toimittamaa kaareutuvaa näyttöä sekä muun muassa Huawein supernopeata latausta, jonka pitäisi ladata laitteen akku 50 prosenttiin vain viidessä minuutissa. Viimeisimpien huhujen mukaan huomenna julkaistavasta konseptipuhelimesta pitäisi puuttua monia normaalisti puhelimeen kuuluvia komponentteja. Puhelimeen ei odoteta ainakaan kameraa, eikä kaiutinta, vaan nämä on toteutettuna erilaisilla lisälaitteilla.

Jos tiedot pitävät paikkansa, niin Huawein konseptipuhelin tultaisiin julkaisemaan jo huomenna Honor-brändin alaisuudessa. Huawei saattaa julkaista huomenna myös jotain täysin muuta, esimerkiksi huhutun Honor 6S -puhelimen.

Huawein mahdollinen konseptipuhelin

Huawein mahdollinen konseptipuhelin

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: