HuaweiYleinen

Huawein uudet P40-malliston puhelimet saapuivat tänään myyntiin Suomessa

Huawei P40 Pro

Huawein uudet P40-malliston huippupuhelimet ovat saapuneet Suomessa myyntiin tänään 6. huhtikuuta ja kyseessä ovat Huawein tuoreimmat älypuhelimet, joissa on Huawei Mobile Services -palvelut sekä AppGallery-sovelluskauppa. Huawei P40- ja P40 Pro -puhelimien ohella myyntiin on saapunut myös Huawei P40 Lite E, joka on edullisempi versio jo maaliskuussa myyntiin tulleesta Huawei P40 Lite -puhelimesta.

Huawei P40 ja P40 Pro ovat huippuluokan älypuhelimia, jotka tarjoavat markkinoiden kehittyneintä kamerateknologiaa sekä muita mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten tehokkaan järjestelmäpiirin sekä 5G-tuen. Huawei P40 asettuu 799 euron hintapisteeseen ja Huawei P40 Pro maksaa 1049 euroa. Olemme SuomiMobiilissa jo aikaisemmin ottaneet ensituntumat Huawei P40 Prosta, ja ne on mahdollista lukea tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa 299 euroa maksava Huawei P40 Lite on testattu SuomiMobiilissa jo maaliskuussa ja arvostelun puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa. Huawei P40 Lite E on hieman edullisempi 199 euroa maksava versio ja sen myynti on alkanut jo valikoiduilla jälleenmyyjillä huhtikuun alussa. Lisätietoja puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Uusi P40-mallisto tulee laajentumaan pian myös kameroiden osalta vieläkin kehittyneemmällä Huawei P40 Pro+ -versiolla, jossa on muun muassa 100x digitaalinen zoomaus sekä 10x optinen zoomaus. Huawein mukaan puhelin tulee tarjolle ennen juhannusta, ja hintaa sillä on 1299 euroa.

Alapuolella on listattuna kaikki myyntiin saapuneiden Huawei P40 -malliston älypuhelimien hinnat, väriversiot sekä jälleenmyyjät löytyvät Hintaseuranta.fi -palvelun kautta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Miten saa messengerin p40 prohon

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei