HuaweiYleinen

Huawein uusi Watch GT 2e -älykello saapui myyntiin Suomessa tänään 179 euron hintaan

Huawei Watch GT 2e

Huawei on tuonut Suomessa myyntiin uuden maaliskuussa julkaistun Watch GT 2e -älykellon, joka on hieman sporttisempi versio aikaisemmin julkaistusta Watch GT 2 -kellosta. Uudessa kellossa on 100 erilaista liikuntatoimintoa, joiden mittaamisteknologiasta vastaa edellisten mallien tapaan suomalainen Firstbeat.

Uudessa älykellossa on 46 millimetrin kellotaulu sekä entistä paremmat terveydenseurantaominaisuudet. Huawei Watch GT 2e tallentaa harjoituksen tärkeimmät tiedot, kuten keston, kalorinkulutuksen, sykevälivaihtelun, harjoittelun edistymisen, palautumisajan ja muita tietoja, jotka auttavat harjoittelun suunnittelussa. Tietoihin perustuvan infograafin voi lisäksi jakaa sosiaalisessa mediassa yhdellä painalluksella. Sporttisen rannekkeen värivaihtoehtoina ovat musta, mintunvihreä ja punainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Uusi Huawei Watch GT 2e -älykello on entistä parempi kumppani jokapäiväiseen, aktiiviseen arkeen. Teknologian rooli elämässämme kasvaa jatkuvasti ja Huawei haluaa vastata tähän kysyntään ja tarpeeseen kehittämällä kuluttajille entistä älykkäämpiä terveyden ja kuntoilun seurantamahdollisuuksia”, kertoo Huawein kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Takala.

Huawei Watch GT 2e

Uutena ominaisuutena Huawei Watch GT 2e tuo ensimmäistä kertaa käyttöön veren happisaturaatiota (SpO2) seuraavan toiminnon. Kahden viikon akunkestolla varustettu kello yhdistää tieteellisen mittaamisen ja urheilullisen elämäntavan kuluttajien arkeen. Watch GT 2e tarjoaa esimerkiksi sykkeenseurannan, epäsäännöllisen sydämen rytmin ilmoitukset, stressitason sekä unenlaadun seurannan, joiden avulla käyttäjä saa entistä parempaa tietoa terveydestään reaaliajassa.

Huawei Watch GT 2e -älykellosta löytyvät uudet ominaisuudet, kuten 100 liikuntatoimintoa, useiden liikuntalajien automaattinen tunnistus harjoituksen alkaessa, veren happipitoisuuden seuranta, kuukautiskierron seuranta, ilmoitustoiminto sydämen epätavallisen rytmin osalta sekä liikkuvat kellotaulut päivittyvät huhtikuun aikana myös aiemmin Suomessa myyntiin tulleisiin Huawei Watch GT 2 46mm ja 42 mm -malleihin.

Huawei Watch GT 2e on yhteensopiva Android- ja iOS -laitteiden kanssa. Huawei Watch GT 2e -älykellon 46 millimetrin mallin suositushinta on 179 euroa ja sen myynti alkaa valtakunnallisesti Suomessa tänään 20. huhtikuuta 2020

Lähde: Huawein lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Onko kello nikkelivapaa?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei