MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa pian uudet One Fusion- ja One Fusion+ -puhelimet

Motorola on ilmoittanut julkaisevansa pitkästä aikaa huippuluokan älypuhelimen myöhemmin tämän viikon aikana, joka kantaa huhujen mukaan nimeä Motorola Edge+. Lisäksi luvassa on ylempään keskihintaluokkaan sijoittuva Motorola Edge -malli. Uusien Edge-malliston laitteiden ohella Motorola tulee julkaisemaan lähiaikoina myös kaksi uutta keskihintaluokan älypuhelinta.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on kertonut Twitterissä, että Motorola olisi julkaisemassa vuoden toisen neljänneksen lopulla, eli todennäköisesti kesäkuussa One Fusion- ja One Fusion+ -mallinimiä kantavat älypuhelimet. Koska molemmat puhelimet kuuluvat Motorola One -mallistoon, niin on hyvin todennäköistä, että laitteet ovat keskihintaisia. Valitettavasti toistaiseksi puhelimista ei ole tiedossa mitään muita yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on esitellyt viimeisen vuoden sisällä lukuisia älypuhelimia Motorola One -mallistoon, joka oli alun perin Android One -laitteille suunnattu mallisto, mutta nykyisin puhelimissa ei ole enää Android One -käyttöjärjestelmää nähty.

Motorola One Fusion ja One Fusion+ -puhelimet tullaan näkemään markkinoilla siis varmasti vasta kesäkuun lopulla, eikä laitteista ole tällä kertaa vuotanut enempää yksityiskohtia. Todennäköisesti vielä ennen mahdollista julkaisuajankohtaa puhelimista tullaan kuulemaan enemmän lisätietoja.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola