AppleYleinen

Huhu: Applelta nähdään aikaisintaan ensi vuonna edulliset AirPods-kuulokkeet sekä uudet AirPods Max -kuulokkeet

3. sukupolven AirPods.

Apple-vuodoistaan tunnettu Ming-Chi Kuo on kertonut Twitter-tilillään, että Applelta nähtäisiin ensi vuonna sekä huippuluokan AirPods Max kuulokkeet että alle 100 dollarin hintaiset AirPods-kuulokkeet. Aiemmin myös Jeff Pu on maininnut Applen suunnittelevan noin 100 dollarin AirPods-kuulokkeita.

Julkaisuajankohta ei ole täysin varma, mutta Kuo veikkaa vuoden 2024 jälkipuoliskoa tai 2025 alkupuoliskoa. Kuon mukaan AirPods Max -kuulokkeet kokoaa Luxshare ICT ja Hon Teng -nimiset yritykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä Applella on valikoimissa kahdet perusmallin AirPods-kuulokkeet. Toisen sukupolven AirPods-kuulokkeet ovat Suomessa saatavilla noin 120 eurosta ylöspäin, kun taas kolmannen sukupolven AirPods-kuulokkeet lähtevät 190 eurosta. Huippuluokan AirPods Max -kuulokkeet saa itselleen tällä hetkellä 500 eurolla.

Ensimmäisen sukupolven AirPods Max -kuulokkeet Apple esitteli joulukuussa 2020.

Uusina ominaisuuksina AirPods Max kuulokkeet voisivat saada entistä paremman vastamelutoiminnon ja akun keston. Applen oma Lightning-portti voisi vaihtua USB-C-latausporttiin. Tällä hetkellä varsinaisia huhuja toisen sukupolven AirPods Max -kuulokkeista on hyvin vähän.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple