LeTVYleinen

Härski iPhone-kopio julkaistiin – LeTV S1 Pro tarjoaa Dynamic Islandin

LeTV S1 Pro

Kiinalainen LeTV on esitellyt kotimarkkinoillaan uuden LeTV S1 Pro -älypuhelimen, jossa on yllättävän paljon yhtäläisyyksiä iPhone 14 Pro -puhelimiin. LeTV on viime vuosina tunnettu härskeistä iPhone-kopioistaan, joten uutuuspuhelimen yhtäläisyydet eivät enää ole suuri yllätys.

LeTV S1 Pron muotoilu on saanut inspiraationsa Applelta, sillä etuosassa on Dynamic Island näytön yläreunassa ja takaosassa on Applelta tuttu laatikkomainen kamera-alue. LeTV S1 Pro ei kuitenkaan pääse tarjoamaan Applen tasoisia teknisiä ominaisuuksia, vaan käytössä on vain lähtötason tekniikoita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin on varusteltu 6,5 tuuman kokoisella LCD-näyttöpaneelilla, jossa on 1600 x 720 pikselin tarkkuus. Näytön yläreunassa on Dynamic Island, jossa on Applelta tuttuja ominaisuuksia. Reikä näytössä tukee vuorovaikutusta, sillä se tukee kuulokkeita, ilmoituksia, akkumuistutuksia sekä musiikin hallintaa.

LeTV S1 Pro saa tehonsa Unisoc T7510 -järjestelmäpiiristä, joka tuo mukanaan tuen myös 5G-verkoille. RAM-muistia on 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 128 gigatavua. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 10 watin teholla USB-C-liittimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi puhelimen erikoisuus on takaosan ”kolmoiskamera”, mutta todellisuudessa siinä on vain yksi 13 megapikselin tasoinen pääkamera. Etukameran tarkkuus yltää 5 megapikseliin. LeTV on ilmoittanut puhelimen mitoiksi 164,5 x 75,6 x 9,5 millimetriä ja painoksi 209,5 grammaa.

Kiinassa LeTV S1 Pro on jo nyt ennakkomyynnissä kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja sininen. Hintaa puhelimella on 899 juania, joka vastaa noin 124 euroa.

Lähde: LeTV (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LeTV