AppleYleinen

Huhu: Edullinen Apple iPhone 9 julkaistaan 31. maaliskuuta, myynti alkaa 3. huhtikuuta

Tältä näyttänee iPhone 9

Tuoreen huhun perusteella Apple suunnittelisi kovaa tahtia seuraavaa julkaisutilaisuuttaan, joka on myös ollut odotettavissa. Aikaisempien tietojen perusteella Applen on odotettu julkaisevan uuden edullisemman iPhone-puhelimensa kevään aikana, mutta nyt tuorein huhu on saattanut paljastaa lopullisen julkaisupäivämäärän.

Saksasta kantautuvien tietojen mukaan Apple tulisi julkaisemaan iPhone SE:n seuraajan, eli iPhone 9 -puhelimen tiistaina 31. maaliskuuta 2020. Samainen huhu vihjaa puhelimen tulevan myyntiin virallisesti 3. huhtikuuta, eli vain muutama päivä julkaisun jälkeen. Appleen keskittyvän sivuston mukaan tiedot ovat suoraan Applen sisältä, eikä heillä ole syytä epäillä tietojen luotettavuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen perusteella iPhone 9 muistuttaisi vahvasti iPhone 8 -puhelinta, eli laitteessa olisi valtavat näyttöä kiertävät kehykset ja itse näyttö olisi 16:9-kuvasuhteella varusteltu. Toisaalta tämän ansiosta Apple on pystynyt säilyttämään perinteisen painikkeen näytön alapuolella. iPhone 9 -puhelimeen odotetaan myös Apple A13 Bionic -järjestelmäpiiriä, 3 gigatavua RAM-muistia sekä vähintään 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Puhelimessa uskotaan olevan myös yksi kamera takaosassa sekä yksi etukamera. Raporttien perusteella puhelimen hinta Yhdysvalloissa saattaisi asettua 399 dollariin, mutta Euroopassa hinta saattaa nousta selvästi korkeammaksi. Vuonna 2016 julkaistu iPhone SE maksoi uutena 499 euroa, joten iPhone 9:n hinta saattaa asettua samalle tasolle. Julkaisu voi siis tapahtua vihdoin 31. maaliskuuta 2020, eli reilun kuukauden päästä.

Lähde: iphone-ticker.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Mielenkiintoista, että tulee uusi edullinen iPhone markkinoille. Itselläni on iPhone 7 ja olen ollut kyllä tyytyväinen. Itse en ostaisi näitä kalliita yli tonnin iPhoneja, joten tuollaisen edullisen voisin ostaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple