OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus 8 Pro tulee saamaan IP68-luokituksen mukaisen vedenkestävyyden

OnePlus 8 Pro saattaa saada IP68-luokituksen.

Kiinalaisen OnePlussan odotetaan julkaisevan vuoden toisella neljänneksellä uutuuspuhelimensa, joita olisi tällä kertaa peräti kolme kappaletta. Huhuissa on puhuttu OnePlus 8-, OnePlus 8 Pro- ja OnePlus 8 Lite -puhelimista, mutta toistaiseksi ei ole kuitenkaan mitään varmaa tietoa olemassa. Tällä kertaa tuoreen huhun mukaan OnePlus saattaisi tuoda ainakin yhteen puhelimista ominaisuuden, jota ei ole aikaisemmin yhtiön laitteissa nähty.

Twitter-käyttäjä Max J on vihjannut, että OnePlus saattaisi parantaa tulevien puhelimien vedenkestävyyttä, erityisesti OnePlus 8 Pro -puhelimessa. Valitettavasti kyseessä on vasta huhu, mutta aikaisempienkin huhujen mukaan OnePlussan on kerrottu tuovan parannetun vedenkestävyyden laitteisiinsa, joten huhu saattaa hyvinkin pitää paikkansa. IP68-luokitus saatetaan siis nähdä ainakin OnePlus 8 Pro -puhelimessa sekä mahdollisesti myös OnePlus 8 -perusversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan OnePlus saattaisi tuoda ainakin OnePlus 8 Pro -puhelimeen myös langattoman latauksen, josta vihjaus paljastui jo Wireless Power Consortium -yhteenliittymän sivuilta, johon OnePlus on listattuna. OnePlus saattaisi siis tänä vuonna vihdoin tuoda langattoman latauksen sekä virallisen IP-luokituksen puhelimiinsa, joita on toivottu jo useamman vuoden ajan.

Huhujen perusteella OnePlus 8 -mallisto tultaisiin julkaisemaan tänä vuonna poikkeuksellisen aikaisin, sillä laitteet saatetaan julkaista jo maaliskuun lopussa tai huhtikuussa. Viime vuonna OnePlus 7- ja OnePlus 7 Pro -puhelimet julkaistiin toukokuun puolivälissä.

Lähde: Twitter (Max J.)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus