GoogleYleinen

Huhu: Google Pixel 4a -puhelimen julkaisu viivästyy – odotetaan vasta heinäkuussa

Googlelta on odotettu jo pitkään uutta keskihintaluokan Pixel 4a -älypuhelinta, joka on nähty monesti vuotokuvissa ja siitä tiedetään pitkälti kaikki jo etukäteen. Julkaisua odotettiin alun perin Google I/O 2020 -kehittäjätapahtumassa, mutta se peruttiin koronaviruksen takia. Odotuksissa on kuitenkin ollut, että Google esittelisi puhelimen myöhemmin tässä kuussa tai kesäkuun alussa. Tuore huhu vihjaa julkaisun kuitenkin viivästyneen selvästi odotettua enemmän.

Erityisesti iPhone-vuodoistaan tunnettu Jon Prosser on kertonut, että Google suunnittelisi Pixel 4a -puhelimen julkaisua vasta 13. heinäkuuta. Kyseessä pitäisi olla 4G-yhteyksillä varusteltu puhelin, joka tulee myyntiin vain kahdessa värissä, jotka ovat Just Black sekä Barely Blue. Jos tuorein huhu pitää paikkansa, niin Google on päättänyt lykätä julkaisua jopa kahdella kuukaudella alkuperäisestä suunnitelmastaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien vuotojen mukaan Pixel 4a -puhelimessa tultaisiin näkemään 5,81 tuumainen OLED-näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa. Tehoista pitäisi vastata Snapdragon 730 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Pixel 4a tulee saamaan 64 tai 128 gigatavua ja akun koon on huhuttu olevan 3800 milliampeerituntia. Pixel 4a:n tiedetään saavan takaosaansa vain yhden 12 megapikselin tasoisen kameran, jonka rinnalla on LED-salamavalo. Sormenjälkilukija löytyy myös takaosasta.

Lähde: Twitter (Jon Prosser)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google