AlcatelYleinen

Uudet Alcatel 3X- ja Alcatel 1SE -puhelimet julkaistiin Euroopan markkinoille

Alcatel 3X

TCL on julkaissut Euroopan markkinoille kaksi uutta edullisemman hintapisteen Alcatel-brändin alaisuudessa myytävää älypuhelinta. Uudet puhelimet kantavat nimiä Alcatel 3X (2020) sekä Alcatel 1SE (2020), joiden hinnoittelut asettuvat alle 150 euroon.

Alcatel 3X tarjoaa 6,5 tuuman suuruisen HD+ -tasoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on pisaramainen loviratkaisu. Tehoista on vastaamassa kahdeksanytiminen MediaTekin kehittämä Helio P22 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Alcatel 3X tukee myös microSD-muistikorttia aina 256 gigatavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on peräti neljä kamerasensoria. Alcatel 3X tarjoaa 16 megapikselin pääkameran, 5 megapikselin ultralaajakulmakameran, 2 megapikselin makrokameran sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskameran. Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera. Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin varassa ja puhelin toimitetaan Android 10 -käyttöjärjestelmällä varusteltuna.

Alcatel 3X (2020) on tulossa myyntiin Euroopassa kesäkuusta alkaen ja hintaa on 149 euroa. Väriversiot ovat Jewelry Black ja Jewelry Green.

Toinen uutuuspuhelimista on Alcatel 1SE, joka perustuu 6,22 tuuman HD+- tasoiseen näyttöön. Näytössä on myös 19:9-kuvasuhde sekä pisaramainen lovi etukameraa varten. Tehoista vastaa Unisoc SC9863A -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia. Alcatel 1SE on saanut myös kolmoiskameran, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etuosassa on 5 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia varten.

Puhelimen akku on kooltaan 4000 milliampeerituntia ja sen kerrotaan takaavan jopa 33 tunnin akunkeston musiikkia toistettaessa. Akkua ladataan 10 watin latauksella. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat takaosaan sijoitettu sormenjälkilukija, Google Assistant -painike sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi Alcatel 1SE tulee saataville myös kahdessa väriversiossa, jotka ovat Power Gray and Agate Green. Puhelin tulee myyntiin toukokuussa 3 + 32 gigatavun versiona 99 euron hintaan.

Lähde: TCL:n lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Alcatel