HuaweiYleinen

Huhu: Huawei P50 Pro maksaa Euroopassa 1199 euroa, myös Huawei P50 Pocket tulossa 1622 euron hintaan

Huawei P50 Pro

Huawei on tuomassa alkuvuoden aikana globaalisti, ja myös Euroopassa myyntiin yhtiön uusimmat lippulaivapuhelimet, jotka on julkaistu jo viime vuoden aikana Kiinassa. Myöhemmin tammikuun aikana odotetaan nähtävän valituilla markkinoilla Huawei P50 Pro- ja Huawei P50 Pocket -puhelimet, joiden hinnoittelu on nyt vuodettu.

Uutuuspuhelimet ovat rakenteellisesti, ominaisuuksiltaan ja teknisesti mielenkiintoisia, mutta valitettavasti Huawei ei pysty kilpailemaan muiden valmistajien kanssa. Yhtiön puhelimissa ei nimittäin ole 5G-yhteyksiä tai Googlen palveluita Yhdysvaltojen asettamien rajoitteiden takia. Huawei tulee kuitenkin uuden vuodon mukaan hinnoittelemaan puhelimensa Euroopassa jopa kilpailijoitaan kalliimmiksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P50 Pocket

Vuodon mukaan Huawei P50 Pro tulee myyntiin jopa 1199 euron hintaan ja vastaavasti taittuvanäyttöinen Huawei P50 Pocket tulisi myyntiin 1622 euron hintaan. Hinnat ovat siis erittäin korkeat verrattuna puhelimien kilpailijoihin sekä ominaisuuksiin. Huawei P50 Prossa on panostettu vahvasti kuvausominaisuuksiin ja sen tietoihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Lisäksi Huawei P50 Pocket on luotu kilpailijaksi Samsungin simpukkapuhelimille. Huawei P50 Pocket -puhelimeen voi tutustua tarkemmin tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Samaisen lähteen mukaan Huawei tulee julkaisemaan globaaleille markkinoille myös yhden uuden kannettavan tietokoneen. Kyseessä pitäisi olla uusi MateBook D, jossa on suuri 15,6 tuuman näyttöpaneeli. Tietokoneessa pitäisi olla 11. sukupolven i5-prosessori, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua SSD-tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti lähipäivinä tullaan kuulemaan enemmän tietoja, jos Huawei on todella tulossa julkaisemaan uusia laitteita Euroopassa tammikuun aikana. Esimerkiksi Malesiassa Huawei tulee julkaisemaan uudet P50-sarjan puhelimensa jo 12. tammikuuta, mutta Euroopan julkaisua Huawei ei ole vielä itse vahvistanut.

Lähde: Twitter (Snoopy)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei