YleinenZTE

ZTE:n tulevan Nubia RedMagic 7 -pelipuhelimen tekniikasta paljastui uutta tietoa viranomaishyväksynnästä

ZTE RedMagic 6s Pro

Kiinalaisen ZTE:n tytärbrändi Nubia on tulossa julkaisemaan alkuvuoden aikana uusia RedMagic-pelipuhelimia, joista on kuultu joitakin huhuja jo aikaisemmin. Tällä kertaa Kiinan televiranomainen Tenaa on paljastanut hieman enemmän odotetusta RedMagic 7 -puhelimesta.

Paljastuneen puhelimen mallinumero on NX679J, ja siinä on muun muassa Qualcommin tuorein Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on kerrottu olevan myös 8, 12 tai 16 gigatavua RAM-muistia sekä 128, 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimen näyttö on tietojen mukaan kooltaan 6,8 tuumaa ja se tarjoaa Full HD+ -tarkkuuden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita kerrotaan olevan takaosassa kolme, joista tärkein on 64 megapikselin pääkamera. Takaosan muiden kameroiden tietoja ei ole vielä paljastunut, mutta etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera. Tenaa ilmoittaa akun kooksi 2190 milliampeerituntia, mutta kyseessä on todennäköisesti yhden akun koko ja niitä pitäisi olla kaksi. ZTE:n on odotettu tarjoavan RedMagic 7 -puhelimessa jopa 165 watin tehoisen pikalatauksen, mutta sitä Tenaa ei vahvista.

Sertifiointi paljastaa puhelimen mitoiksi 170,57 x 78,33 x 9,5 millimetriä ja painoksi 215 grammaa. Puhelimessa on myöskin Android 12 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää ZTE:n oma Nubia UI -käyttöliittymä.

Toistaiseksi ZTE ei ole itse vahvistanut puhelimen tarkkaa julkaisupäivää. Kovin kauaa julkaisua Kiinassa ei todennäköisesti jouduta odottamaan, sillä usein Tenaan sertifioinnit vahvistavat julkaisun olevan vain muutaman viikon päässä. Todennäköisesti lisätietoja puhelimesta tullaan kuulemaan lähempänä julkaisua.

Lähde: Techandroids.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen