OnePlusYleinen

Uusi vuoto paljastaa enemmän tietoja OnePlus Buds Z2 -kuulokkeista – tällaiset kuulokkeet ovat tulossa pian

OnePlus Buds Z2

OnePlussalta on odotettu vielä tämän vuoden aikana uusia edullisemman hintapisteen täyslangattomia kuulokkeita, joista on nähty jo 3D-mallinnukseen perustuva kuvia. Tällä kertaa luotettavista tiedoistaan tunnettu vuotaja Max Jambor on kertonut Twitterissä enemmän tietoja tulevista OnePlus Buds Z2 -kuulokkeista.

Suurin päivitys tulevissa OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa tulee olemaan aktiivinen taustamelun vaimennus, joka nähtiin aikaisemmin jo OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa. Uutuuskuulokkeet tulevat saamaan tietojen perusteella myöskin uusimman Bluetooth 5.2 -version sekä tuen Dolby Atmos -tekniikalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus tulee myös panostamaan akunkestoon enemmän, sillä OnePlus Buds Z2 -kuulokkeisiin odotetaan jopa 7 tunnin akunkestoa ja 38 tunnin akunkestoa latauskotelon kanssa. Lisäksi 10 minuutin latauksen pitäisi tarjota kuulokkeille jopa 5 tuntia lisää kuunteluaikaa. OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet tulevat saamaan myös IP55-luokituksen mukaisen pölyn- ja vedenkestävyyden, joten ne kestävät hikeä ja vähäistä vettä.

Kuulokkeisiin odotetaan myöskin kahta väriversiota, jotka ovat perinteikkäät musta ja valkoinen. Latauskotelo on aikaisemmin vuotaneiden kuvien perusteella OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa pitkulainen ja sen päälipuolta koristaa OnePlussan logo. Latauskotelossa on myös USB-C-liitin latausta varten. Kuulokkeissa on nähtävillä useampia sensoreita, joten kuulokkeissa on todennäköisesti korvassa olemisen tunnistus.

Aikaisemmin julkaistut OnePlus Buds Pro -kuulokkeet tulivat tarjolle Suomessa 149 euron hintaan, joten tulevien OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden voidaan odottaa asettuvan aikaisempaa edullisempaan hintaan. Kuulokkeiden julkaisua voidaan odottaa loppuvuoden aikana, mahdollisesti lokakuussa.

Lähde: Twitter (Max Jambor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus