HMDNokiaYleinen

Huhu: Nokia 8.2 on HMD Globalin ensimmäinen älypuhelin pop-up-kameralla

Nokia 8.1 kaikissa väreissään.

HMD Global on ollut kuluvan vuoden aikana varsin vaitonainen yhtiön keskihintaisista älypuhelimista. Alkuvuodesta HMD Global esitteli usean edullisen puhelimen sekä teknisesti kilpailijoitaan jäljessä olleen huippupuhelimen, mutta keskihintaisia puhelimia ei markkinoilla ole nähty.

Nyt tuorein huhu antaa kuitenkin hieman toivoa siitä, että HMD Global kehittäisi uusia keskihintaisia puhelimia. Twitterissä tekniikka-aiheisista vuodoistaan tunnettu Ishan Agarwal on julkaissut tietojansa tulevasta Nokia 8.2 -puhelimesta, jonka kerrotaan olevan seuraaja Nokia 8.1 -puhelimelle. Huhun mukaan Nokia 8.2 -puhelin tulisi saamaan ainakin pop-up-etukameran sekä tuoreimman Android 10 Q -käyttöjärjestelmäversion.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan tulevan puhelimen etukameran tarkkuus on 32 megapikseliä ja se on piilotettu laitteen sisälle, josta se nousisi tarvittaessa ylös. Lisäksi Nokia 8.2 -malliin odotetaan 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Toistaiseksi puhelimen julkaisuajankohdasta ei ole tarkkaa tietoa, mutta Google julkaisee Android 10 Q -version todennäköisesti elokuussa, joten puhelinta tuskin tullaan julkaisemaan ennen sitä. Todennäköisesti Nokia 8.2 tulee edeltäjänsä tapaisesti olemaan keskihintainen älypuhelin, joka on varusteltu mahdollisesti Snapdragon 735 -järjestelmäpiirillä.

HMD Global ei ole vahvistanut julkaisevansa uusia puhelimia lähiaikoina. Tällä viikolla HMD Global julkaisi yllättäen kaksi uutta peruspuhelinta, jotka olivat Nokia 220 4G ja Nokia 105.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD