HMD globalNokiaYleinen

Huhu: Nokia 8.2 tulossa kahdessa versiossa – Julkaisu jo tänä vuonna

Vaikka HMD Global julkaisi hiljattain uudet Nokia 7.2- ja Nokia 6.2 -puhelimet, niin se ei ole kuitenkaan este huhuta tulevista Nokia-puhelimista. Vielä julkaisemattomista puhelimista vihjailun aloitti itse asiassa HMD Global jo syyskuussa kertomalla ensi vuonna olevan tulossa ensimmäinen Nokia-puhelin, jossa on 5G-yhteydet. Nokia 8.2 on ollut muutaman kerran huhuissa ja nyt tuorein huhu vihjaa puhelimen olevan kehitteillä kahdessa versiossa.

Aikaisempien huhujen mukaan Nokia 8.2 -puhelimessa on odotettu olevan uniikki etukameraratkaisu sekä Snapdragon 7 -sarjan järjestelmäpiiri. Lisäksi yhden tiedon mukaan Nokia 8.2 -puhelimesta olisi olemassa prototyyppi, jossa mukana on 5G-yhteydet ja 64 megapikselin pääkamera. Puhelimen julkaisun on odotettu tapahtuvan MWC 2020 -messuilla ensi vuoden alussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänään Nokia anew on kertonut Twitterissä, että Nokia 8.2 -puhelimesta on lupa odottaa kahta eri versiota. Toisessa versiossa pitäisi olla aikaisempien huhujenkin mukaisesti 5G-modeemi, kun toisessa versiossa tyydytään vain 4G-yhteyksiin. Tietojen mukaan 5G-version julkaisua saadaan odottaa ensi vuoteen asti, mutta 4G-version pitäisi olla tulossa vielä vuoden loppuun mennessä.

Toistaiseksi Nokia 8.2 -puhelimen tarkoista teknisistä ominaisuuksista ei ole tietoa. Lisäksi tuoreimmat tiedot kannattaa ottaa pienellä varauksella, sillä huhua ei voida luonnollisestikaan vahvistaa.

Lähde: NokiaMob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global