OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus 8T Prota ei ole tulossa – luvassa vain OnePlus 8T -perusversio

Kuva mahdollisesta OnePlus 8T -puhelimesta.

OnePlus julkaisi keväällä OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -huippupuhelimet, joille on odotettu loppuvuodesta seuraajia viime vuosien tapaisesti. Huhuissa on OnePlussan uskottu esittelevän syyskuun lopulla tai lokakuun alussa uudet OnePlus 8T- sekä OnePlus 8T Pro -puhelimet, mutta nähtävästi luvassa on vain yksi uusia huippupuhelin.

Twitterissä varsin hyvin OnePlussan tulevista tuotteista tietävä Max J. on kertonut, että syksyllä julkaistaan vain yksi OnePlus 8T, eikä luvassa olisi OnePlus 8T Pro -versiota. Syytä pro-version poisjäämiseen ei tiedetä, mutta keväällä esitelty OnePlus 8 Pro on silti erittäin kova laite tänäkin päivänä. Todennäköisesti OnePlus on päättänyt karsia huippuluokan älypuhelimien julkaisusta, sillä yhtiö on vaihtanut viimeisen vuoden aikana strategiaansa suuresti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on julkaissut markkinoille jo edullisen OnePlus Nord -5G-puhelimen, jonka lisäksi luvassa on vieläkin edullisempia OnePlus-puhelimia, joiden hinta asettuu 200-400 euron hintahaarukkaan. OnePlussan älypuhelinmallisto on laajentunut ja on laajentumassa moniin eri hintapisteisiin tulevien kuukausien aikana, joten todennäköisesti uuden kärkimallin julkaisuun on vaikuttanut strategiamuutos.

Lisäksi huhut ovat vihjanneet OnePlussan tuovan OnePlus 8T -puhelimeen jo OnePlus 8 Prosta tuttuja ominaisuuksia, joten OnePlus 8T Pro ei välttämättä olisi eronnut kovin suuresti perusversiosta. Vuotojen mukaan OnePlus 8T:ssa on 6,55 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi OnePlus tulisi tarjoamaan OnePlus 8T -puhelimessa 48 megapikselin neloiskameran, joka koostuu pääkameran ohella 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 5 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta.

Suorituskyvystä OnePlus 8T -puhelimessa tulee vastaamaan odotuksien mukaisesti Qualcommin tuorein Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on myös esiasennettuna Android 11 -käyttöjärjestelmään pohjautuva OxygenOS 11 -käyttöliittymä.

OnePlussalta odotetaan lähiaikoina lisätietoja OnePlus 8T -puhelimen julkaisuun liittyen, sillä julkaisua odotetaan jo syyskuun lopulla tai lokakuun ensimmäisellä viikolla. OnePlus 8T:n rinnalla OnePlus saattaa tulla julkaisemaan jo vuodoissa nähdyn noin 200 euron hintaisen OnePlus ”Clover” -koodinimellä tunnetun halpapuhelimen.

Lähde: Twitter (Max J.)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ketään ei kiinnosta mitä petturi valehtelija OnePlus tekee.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus