OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus Nord 2 julkaistaan pian – varusteltu MediaTekin tehokkaalla Dimensity 1200 -järjestelmäpiirillä

OnePlus Nord

OnePlus tulee julkaisemaan todennäköisesti 23. maaliskuuta uudet OnePlus 9 -malliston huippupuhelimet, mutta myöhemmin huhti-kesäkuun aikana on luvassa päivitystä Nord-mallistoon. Tuoreet huhut vihjaavat, että OnePlus Nord 2 -puhelin saattaisi olla yhtiön ensimmäinen älypuhelin, jossa ei nähdä Qualcommin kehittämää järjestelmäpiiriä, vaan OnePlus tulee luottamaan MediaTekin uuteen huippupiiriin.

Viime vuoden kesällä julkaistu OnePlus Nord on ollut erittäin suosittu keskihintainen älypuhelin, joten seuraaja on odotettavasti tulossa. Android Central -sivuston lähteiden mukaan uutuuspuhelimen nimi olisi Nord 2 ja sen tehoista pitäisi vastata MediaTekin tuore Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri. Toistaiseksi tulevasta puhelimesta ei tiedetä kuitenkaan paljoa muuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseinen MediaTekin järjestelmäpiiri on valmistettu 6 nanometrin tekniikalla ja siinä on integroitu 5G-modeemi. Dimensity 1200 koostuu kahdeksasta ytimestä, jotka ovat yksi 3,0 Ghz:n Cortex-A78 -ydin, kolme 2,6 GHz:n taajuudella toimivaa Cortex-A78-ydintä sekä neljä 2,0 GHz:n taajuudella toimivaa Cortex-A55-ydintä. Mukana on myös yhdeksänytiminen Mali-G77 MC9 -grafiikkaprosessori.

Alkuperäisen OnePlus Nord -puhelimen yksi valttikortti oli kilpailukykyinen hinnoittelu, mutta nyt järjestelmäpiirin mahdollisesti parantuessa voi hinnoittelu myös nousta. Todennäköisesti tarkempia tietoja Nord 2 -puhelimesta tullaan kuulemaan lähempänä mahdollista julkaisua. Huhun mukaan julkaisu tapahtuu Q2 2021 aikana, joka tarkoittaisi huhti-kesäkuuta.

Lähde: Android Central

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus