SamsungYleinen

Samsung Galaxy Xcover 5 jälleen kuvavuodossa – myös kaikki tiedot paljastuivat

Samsung Galaxy Xcover 5 -puhelimesta on kuultu jo useaan kertaan tietoja sekä nähty kuvavuotoja. Tällä kertaa luotettavista tiedoistaan tunnettu saksalainen Winfutude.de-sivusto on paljastanut tarkempia kuvia sekä teknisiä tietoja toistaiseksi julkaisemattomasta kestävärakenteisesta älypuhelimesta. Galaxy Xcover 5 tulee asettumaan hinnoittelultaan alle 300 euroon.

Vuotaneet kuvat paljastavat, että puhelimen etuosassa on pieni näyttöpaneeli, jota kiertää hyvin paksut kehykset. Etukamera löytyy näytön yläpuolelta. Galaxy Xcover 5:n takaosassa nähdään yksi kamera, jonka alapuolella on kaksi LED-salamaa. Kuvat vahvistavat laitteessa olevan irrotettava takaosa, joka viittaa myös irrotettavaan akkuun. Puhelimen oikeassa reunassa nähdään virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet ja vasemmassa reunassa on todennäköisesti jonkinlainen ohjelmoitava painike. Galaxy Xcover 5:n alareunassa on USB-C-latausliitin sekä kaiutin, ja yläreunasta löytyy ainakin kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Xcover 5:n tiedetään saavan 5,3 tuuman LCD-näyttöpaneelin, jonka tarkkuus yltää 1480 x 720 pikselin tasolle. Näyttöä kerrotaan suojaavan Gorilla Glass 6 -lasi. Puhelin on itsessään muovista rakennettu ja se on IP68-sertifioitu sekä samalla MIL-STD-810G-sertifioitu, eli kestää ääriolosuhteita.

Tehoista on vastaamassa Exynos 850 -järjestelmäpiiri, joka on vuodelta 2019 peräisin. Galaxy Xcover 5 on tulossa tarjolle ainakin 4 + 64 gigatavun varianttina ja tallennustilaa pitäisi pystyä laajentamaan microSD-muistikortin avustuksella. Puhelimen takaosassa on 16 megapikselin kamera, jonka rinnalla on LED-salamavalo. Etuosassa on yksi 5 megapikselin tasoinen selfiekamera. Galaxy Xcover 5 on varusteltuna 3000 milliampeeritunnin irrotettavalla akulla, jota voidaan ladata 15 watin latauksella. Heti tuoreeltaan Samsung tarjoaa puhelimessa Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Euroopassa puhelinta odotetaan julkaistavaksi lähiviikkojen aikana ja hintaa on vuodon mukaan 289-299 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung