OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus saattaa irrottaa Nord-sarjan omaksi brändikseen

OnePlus Nord CE 2 Lite

Kiinalaisen Oppon tytärbrändi OnePlus on suunnitellut sisäisesti, että he irrottaisivat suositun Nord-sarjan omaksi brändikseen, kertoo The Mobile Indian -niminen sivusto.

Strategiamuutoksen takana voisi olla OnePlussan halu kasvaa keskihintaluokassa, arvelee The Mobile Indian. Vastaavanlaisia toimenpiteitä on nähty aiemmin esimerkiksi Xiaomin ja Pocon kohdalla. Poco on Xiaomin tytärbrändi, joka toimii itsenäisesti. Aiemmin myös Huawei ja Honor toimivat samalla tavalla. Nykyään Huawei ei enää omista Honoria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

The Mobile Indian -sivuston mukaan Nord tulisi saamaan oman, OnePlussasta eroavan brändin, sekä oman kaupan ja tiimin, joka keskittyy vain Nord-sarjan kehittämiseen ja myymiseen. OnePlus saatetaan poistaa brändäyksestä kokonaan, tai se saatetaan jättää esimerkiksi muotoon ”Nord from OnePlus” tai ”OnePlus brand”.

Nord-brändin värimaailmana voisi säilyä nykyisenkaltainen vaaleansininen, mihin on Nordin kohdalla jo totuttu. Vuodon mukaan Nord tulee saamaan omanlaisensa käyttöliittymän, jonka erot OnePlussaan ovat pääasiassa kosmeettisia. Esimerkki hieman poikkeavasta käyttöliittymästä on Pocon käyttämä oma Poco-launcher, kun Xiaomi käyttää omaa MIUI-launcheria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkelissa kerrotaan, että mahdollisen uudelleen brändäyksen myötä Nord-laitteita saatetaan nähdä nykyistä laajemmassa hintaskaalassa. Nordilta voitaisiin myös saada ulos omia Nord-brändättyjä älykelloja ja kuulokkeita.

Artikkelissa ei kerrota mistä lähteistä on kyse, joten uutiseen kannattaa suhtautua varauksella. Mikäli tällaista erkanemista oikeasti suunnitellaan, niin tullaan siitä kuulemaan jossain kohdin myös OnePlussalta itseltään.

Lähde: Themobileindian

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus