OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus työstää edullisempia täyslangattomia nappikuulokkeita aktiivisella taustamelun vaimennuksella

Kiinalaisen Oppon tytärbrändi OnePlus julkaisi heinäkuussa ensimmäiset aktiivisella taustamelun vaimennuksella varustellut Buds Pro -nappikuulokkeensa, jotka ovat nyt myynnissä Suomessakin 149 euron hintaan. Uuden huhun mukaan OnePlus olisi kuitenkin työstämässä järjestyksessään jo toisia kuulokkeita aktiivisella taustamelun vaimennuksella.

OnePlus-tiedoistaan luotettava Twitter-käyttäjä Max Jambor on kertonut tänään, että OnePlus valmistelee uusia edullisemman hintapisteen langattomia kuulokkeita. Kuulokkeiden pitäisi tarjota aktiivinen taustamelun vaimennus ja kyseessä olisi tavallaan Lite-versiot uusista OnePlus Buds Pro -kuulokkeista. Toistaiseksi mitään muuta tulevista kuulokkeista ei tiedetä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hiljattain myyntiin tulleiden OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden äänenlaatu on 11 millimetrin dynaamisien elementtien varassa ja aktiivinen taustamelun vaimennus voi suodattaa jopa 40 desibelin taustamelun. Akunkesto on OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa jopa 38 tuntia ja tuettuna on pikalataus ja langaton lataus. Suomessa OnePlus Buds Pro -kuulokkeet tulivat myyntiin 25. elokuuta 2021 ja hintaa niillä on 149 euroa.

Jos mietitään mitä edullisemmat kuulokkeet voisivat karsia nykyisistä OnePlus Buds Pro -kuulokkeista, niin todennäköisesti muutoksia on tulossa avainominaisuuksiin. Todennäköisesti äänenlaatu ei ole enää yhtä hyvä, akunkesto voisi olla hieman heikompi ja todennäköisesti langattomasta latauksesta joudutaan karsimaan. Todennäköisesti edullisemmista OnePlussan kuulokkeista tullaan kuulemaan lisää myöhemmin.


Lähde: Twitter (Max Jambor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus