Yleinen

Fossil Gen 6 -älykellot julkaistiin – tarjoavat uuden järjestelmäpiirin ja vanhan käyttöjärjestelmän

Fossil on julkaissut tänään uuden sukupolven Fossil Gen 6 -älykellot, jotka tarjoavat tyylikkään muotoilun, uuden järjestelmäpiirin sekä vanhan käyttöjärjestelmän. Fossil käyttää kelloissa Googlen kehittämää Wear OS -käyttöjärjestelmää, mutta kyseessä ei ole uusin Wear OS 3 -versio, joka löytyy Samsungin uusista Galaxy Watch 4 -älykelloista.

Uusissa älykelloissa on Qualcommin uusi Snapdragon Wear 4100+ -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on yksi gigatavu RAM-muistia sekä 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Näyttö on kaikissa kelloissa kooltaan 1,28 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näyttö on pyöreä ja sen tarkkuus on 326 pikseliä tuumaa kohden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FSL4013827

Fossil Gen 6 -älykellot on julkaistu kahdessa kokoversiossa, jotka ovat 42 ja 44 millimetriä. Akun lataus onnistuu 4-pinnisen magneettisen laturin avulla, jonka avulla voidaan ladata nopealla pikalatauksella. Fossilin mukaan akku latautuu 80 prosentin varaustasoon vain 30 minuutissa. Älykellot tarjoavat Bluetooth 5.0 LE -yhteyden, Wi-Fi-tuen, GPS-paikannuksen sekä NFC:n.

Älykellot ovat varusteltuna myös sisäänrakennetulla mikrofonilla sekä kaiuttimilla puheluita varten. Myöskin terveysominaisuuksia Fossil Gen 6 -kelloista löytyy runsaasti. Kellot voivat mitata sykettä sekä veren happipitoisuutta. Mielenkiintoinen ominaisuus älykelloissa on Googlen kehittämä Wear OS -käyttöjärjestelmä, mutta valitettavasti Fossil ei ole päässyt käyttämään uusinta Wear OS 3 -versiota. Uudistettu Wear OS 3 on tulossa kelloille kuitenkin päivityksenä vuoden 2022 aikana.

Fossil Gen 6 -sarjan älykellot tulevat saataville Yhdysvalloissa 299 dollarin lähtöhinnalla, mutta saatavuutta Euroopassa ei ole vahvistettu.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen