RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändin ensimmäisestä tabletista paljastui live-vuotokuvia – tällainen on Realme Pad

Realme Pad esillä live-vuotokuvassa.

OnePlussan sisarbrändi Realme tulee julkaisemaan ensimmäisen tablettinsa tietojen mukaan jo ensi viikolla valituilla markkinoilla. Yhtiö on aikaisemmin jo vahvistanut suunnitelmia Realme Pad -tabletista, jonka lisäksi useat vuodot ovat paljastaneet tabletista jo paljon. Tällä kertaa nettiin on vuodettu live-vuotokuvia tabletista, jotka paljastavat odotetun tabletin.

Ensimmäisessä vuotokuvassa on esillä tabletin myyntipakkauksen kylki, jossa on suurella tekstillä ”Realme Pad”. Lisäksi toisessa kuvassa myyntipakkaus on esillä avattuna. Kuvassa nähdään myyntipakkauksessa olevan kuva itse tabletista harmaassa värissä ja myyntipakkaus vahvistaa Hi-Res Audio- ja Dolby Atmos -tekniikoiden löytymisen tabletista. Tabletti on myyntipakkauksessa vielä muoveissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin Realme Pad nähtiin Geekbench-suorituskykytestin tietokannassa, joka vahvisti kyseessä olevan MediaTekin edulliseen Helio G80 -järjestelmäpiiriin perustuva laite. Puhelimessa ei tulla näkemään 5G-yhteyksiä, vaan siinä on korkeintaan 4G-yhteydet tai sitten tabletti rajoittuu vain Wi-Fi-yhteyksiin. Geekbench on kertonut Realme Pad -tabletin saavan myöskin 4 gigatavua RAM-muistia sekä Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien vuotojen mukaan Realme Pad saisi suuren 10,4 tuuman näyttöpaneelin ja etukamera löytyy näytön yläpuolelta keskitetysti. Tablettiin odotetaan 8 megapikselin tasoista etukameraa, jolla voidaan ottaa selfiekuvia tai vaikkapa puhua videopuheluita. Laitteen yhteen reunaan on tulossa kaksi kaiutinta, USB-C-latausliitin sekä odotettavasti reikä stylus-kynää varten. Realme on suunnitellut ensimmäisen tablettinsa vain 6,8 millimetrin paksuiseksi. Tablettiin on lupa odottaa myös suurta 7100 milliampeeritunnin akkua, myös 6 gigatavua RAM-muistia sekä vähintään 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kyseessä on Realmen ja myös samalla Oppon ensimmäinen tablet-laite, jollaista odotetaan myöhemmin myös suomalaisten suosimalta OnePlus-brändiltä.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme