OnePlusYleinen

Huhu: OnePlussan ensimmäinen tabletti julkaistaan ensi vuoden alkupuolella

OnePlussan ensimmäisestä tabletista on huhuttu tämän vuoden aikana jo useaan kertaan, sillä OnePlussan tytärbrändi Realme on jo julkaissut tabletin ja myös emobrändi Oppolta odotetaan omaa tablettia. OnePlus-tabletti olisi luonnollinen jatke, ja nyt lisätietoja on saatu 91mobiles.com-sivuston lähteiden ansiosta.

Tabletista puhutaan nimellä OnePlus Pad ja sitä tiedetään olevan kehitetyn jo pidemmän aikaa. Tabletteihin laajentaminen on luonnollinen jatke OnePlussan laajentaessa tuoteportfoliotaan. Puhelimien lisäksi brändiltä on nähty jo älytelevisioita, audiotuotteita ja puettavia laitteita. Ensi vuonna on luvassa uudet OnePlus 10 -sarjan huippupuhelimet, mutta OnePlus Pad -tablettia ei vielä samaan aikaan julkaista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussan tabletti on kuitenkin tulossa vuoden 2022 ensimmäisen puoliskon aikana, eli tammi-kesäkuussa. Tiedot eivät kerro kuinka monta tablettia brändi tulee julkaisemaan, mutta ainakin Intiassa julkaistaan yksi tabletti. Kiinassa saatetaan nähdä useampia malleja, mutta suunnitelmista Euroopan markkinoille ei ole vielä mitään tietoa.

Teknisiä tietoja OnePlussan tabletista ei ole vielä vuotanut. Todennäköisesti tabletista tullaan kuulemaan enemmän tietoja lähempänä julkaisua. OnePlus tulee järjestämään 5. tammikuuta CES-messuilla tilaisuuden, jonka antimista ei vielä ole tarkkaan tietoa. Joidenkin mukaan tilaisuudessa saatettaisiin nähdä jo OnePlus 10 -sarjan puhelin, mutta aikaisemmat raportit ovat vihjanneet lanseerauksen olevan globaalisti vasta maalis-huhtikuussa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus