OPPOYleinen

Tässäkö on OnePlussan emobrändin ensimmäinen tabletti? Kuvat tehtaalta saattoivat paljastaa liikaa

Huhuissa on ollut jo muutaman kuukauden ajan, että OnePlussan emobrändi Oppo olisi julkaisemassa ensimmäisen tablettilaitteensa lähiaikoina. Myös Oppon tytärbrändi Realme julkaisi aikaisemmin tänä syksynä jo Realme Pad -tablettinsa, joten odotuksissa on ollut tabletteja myös Oppolta ja OnePlussalta. Tällä kertaa kuvat Oppon tehtaalta ovat saattaneet paljastaa odotettu enemmän tulevasta tabletista.

Oppon tehtaalta otetun kuvan taustalla on esillä kaksi suurinäyttöistä laitetta, joiden voidaan katsoa olevan tabletteja. Kuvassa nähdään myös lukuisia muita Oppon puhelimia, mutta silmiinpistävimmät ovat suuret tabletit. Kuvat eivät oikeastaan paljasta paljoa, mutta samalla nettiin on vuodettu muutamia kuvakaappauksia, jotka saattavat paljastaa Oppon tabletin teknisiä ominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin mallinumero saattaa olla OPD2101 ja laitteeseen on odotettavissa 120 hertsin näyttöpaneeli. Oppo tulee todennäköisesti luottamaan myös Snapdragon 870 -järjestelmäpiiriin, joten aivan tuoreimpia Snapdragon 888 -sarjan piirejä ei laitteessa ole. Vuoto kertoo tabletin saavan 6 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tabletin käyttöjärjestelmänä toimii tällä hetkellä Android 11, jonka päällä hyrrää ColorOS 12 -käyttöliittymä.

Toistaiseksi muut Oppon tabletin tiedot ovat vielä mysteeri, mutta nähtävästi kyseessä tulee olemaan varsin hyvin varusteltu Android-tabletti. Jos tablettia ei julkaista vielä tämän vuoden aikana, niin todennäköisesti se tullaan näkemään markkinoilla vuoden 2022 alussa. Lisäksi huhuissa on puhuttu myös, että OnePlus tulisi julkaisemaan ensi vuoden aikana ensimmäisen tablettinsa.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO