SamsungYleinen

Nyt vuoti renderöintikuvat myös Samsung Galaxy Z Flip 6 -puhelimesta

Uutisoimme aikaisemmin OnLeaksin vuotamista Galaxy Z Fold 6 -puhelimen renderöintikuvista. Nyt OnLeaks on vuotanut vastaavat renderöintimateriaalit myös simpukkamallisesta Galaxy Z Flip 6 -puhelimesta yhdessä Smartpix-sivuston kanssa. 

 Galaxy Z Flip 6 ei ole kuvien perusteella saamassa juurikaan muutoksia ulkoasuun. Reunat ovat hiukan edeltäjiään suoremmat, joten rungon muotojen osalta seurataan Galaxy S24 -sarjan jalanjäljissä. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen sisänäyttö on 6,7-tuumainen, eli näytön koko ja sitä kautta puhelimen fyysiset mitat ovat pysymässä pitkälti samoina Galaxy Z Flip 5 -puhelimeen verrattuna. Mitoiksi on tässä vaiheessa ilmoitettu 165,0 x 71,7 x 7,4 millimetriä, kun puhelin on avattuna. 0,5 millimetriä kasvanut paksuus voisi viitata suurempaan akkuun.  

Galaxy Z Flip 6 -puhelimen sisänäyttöön on tehty paikka selfiekameralle, eikä sitä olla sijoitettu näyttöpaneelin alle. Puhelimen takapuolelta löytyy kaksoiskamerat vaakatasoon sijoitettuna. Näiden vieressä on LED-salamavalo. Ulkokannessa takakameroiden alapuolella sijaitseva 3,4-tuumainen näyttö ei ole kokemassa tänä vuonna muutoksia. Viime vuonna näytöstä tuli huomattavasti suurempi kuin vielä Galaxy Z Flip 4 -puhelimessa oli. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen virta- sekä äänenvoimakkuuspainikkeet on sijoitettu oikealle kyljelle. Sormenjälkilukija löytyy tuttuun tapaan virtapainikkeeseen integroituna. Puhelimen pohjassa on kaiutin, USB-C-portti sekä mikrofoni. Toinen kaiutin sijaitsee näytön yläpuolella omassa ritilikössään. SIM-korttipaikka on sijoitettu vasempaan kylkeen. 

Galaxy Z Flip 6:sta löytynee Qualcommin Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy -järjestelmäpiiri ja esimerkiksi Euroopan markkinoille tuleva Samsungin oma Exynos 2400 -järjestelmäpiiri. Puhelimen näytön resoluutio pysynee samana, eli 1080 x 2640 pikselissä ja näytöstä tulee löytymään 120 hertsin virkistystaajuus. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akun koon voidaan odottaa kasvavan ja huhuissa onkin pyörinyt 4000 milliampeeritunnin akku, kun Galaxy Z Flip 5 -puhelimessa on 3700 milliampeeritunnin akku. Oletettavasti latausnopeuksiin ei olla tekemässä muutoksia, vaan akkua ladataan langallisesti 25 watin teholla. 

Rakenteen osalta Samsungin odotetaan parantavan saranan kestävyyttä sekä kehittäneen puhelinta siihen suuntaan, että puhelimen taitoskohta erottuu entistä huonommin puhelimen pinnalta. Muutoksen myötä sarana ei myöskään sormessa tuntuisi niin suurelta kuin tällä hetkellä. 

Galaxy Z Flip 6 julkaistanee kesän loppupuolella järjestettävässä Galaxy Unpacked -tapahtumassa yhdessä Galaxy Z Fold 6 -puhelimen kanssa. Huhuissa on jonkin verran pyörinyt myös kolmas taittuvanäyttöinen puhelin, joka olisi kirjamaisesti avautuva, mutta paljon Galaxy Z Fold -lippulaivapuhelinta edullisempi. 

Lähde: Smartpix 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung