SamsungYleinen

Huhu: Samsung saattaa palata älykelloissa neliömäiseen muotoiluun

Samsungin viime vuosien kellojulkaisut ovat olleet muotoilultaan pyöreitä. Ennen pyöreää muotoilua Samsungin älykellojen muotoilu oli neliskanttista, joskin pyöreään muotoiluun on siirrytty jo noin kymmenen vuotta sitten. 

Nyt näyttäisi siltä, että Samsung olisi tuomassa neliömäistä muotoilua takaisin älykelloihinsa. Muotoilukieli olisi siis lähellä Samsungin ensimmäisiä Galaxy Gear, Gear 2 ja Gear Live -kelloja. Samsungin ensimmäiset pyöreällä kehyksellä varustetut kellot olivat vuonna 2015 esitellyt Gear S2 -sarjan kellot. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä ei ole tiedossa nähdäänkö muutos jo tämän vuoden Galaxy Watch 7 -malleissa, vai vasta myöhemmin. Toistaiseksi tulevista Galaxy Watch -kelloista on kuultu hyvin vähän huhuja, vaikka niiden julkaisuaikataulua on huhuttu jopa heinäkuulle elokuun sijaan. 

Neliömäisessä muotoilussa on ohjelmistollinenkin etu. Kellon käyttöliittymä on helpompi optimoida käyttämään neliön mallisessa kellossa enemmän näytön pinta-alasta, kuin pyöreällä näytöllä varustetussa kellossa. Ohjelmistonkehityksen kannalta myös Applen uskotaan alun alkaen lähteneen kehittämään nelilönmuotoisia älykelloja. 

Lähde: SamMobile 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung