MobilePayYleinen

Nyt se tulee! MobilePay saa tuen lähimaksamiselle

Vipps MobilePay on ottanut tänään käyttöön uuden version MobilePay-sovelluksesta 4,5 miljoonalle tanskalaiselle käyttäjälle. Kyseessä kerrotaan olevan merkittävä virstanpylväs, sillä nyt sama sovellus on käytössä Tanskassa, Suomessa ja Norjassa. Tämä tulee mahdollistamaan jatkossa rajat ylittävät maksut.

Vipps ja MobilePay ovat vuoden 2022 fuusionsa jälkeen työskennelleet rakentaakseen yhden sovelluksen ja yhden teknologia-alustan, jota voidaan käyttää kaikkialla Pohjoismaissa. Yhteinen alusta tuo nopeutta kehitystyöhön ja antaa lisää mahdollisuuksia arkea ja maksamista helpottavien ratkaisuiden kehittämiseksi kaikkialle Pohjoismaihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Maanantain ja tiistain välisenä yönä, 12. maaliskuuta, 4,5 miljoonaa tanskalaista siirtyi uudelle alustalle ja sen myötä uuden MobilePay-sovelluksen käyttöön. Yhteensä 11,5 miljoonaa käyttäjää Norjassa, Suomessa ja Tanskassa on nyt yhdistetty yhteiselle alustalle.

”Maksamisen markkinaa hallitsevat globaalit teknologiajätit. Siksi yhtenäisen pohjoismaisen ratkaisun rakentaminen on meille tärkeää. Yhdistymisen myötä meistä on tullut entistä voimakkaampi pohjoismainen toimija, joka kehittää skaalautuvia ratkaisuja. Niiden avulla olemme valmiimpia kohtaamaan kovan kilpailun. Päämäärämme on olla saatavilla kaikissa maksutilanteissa kaikkialla Pohjoismaissa”, sanoo Garborg.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pohjoismaiset rajat ylittävien maksujen lisäksi Vipps MobilePay aikoo myöhemmin tänä vuonna lanseerata tap-to-pay -lähimaksamisen sekä iPhonelle että Android-puhelimille kaupoissa, taisteltuaan vuosia vapaan kilpailun puolesta. Yritys odottaa vielä lopullista sopimusta EU-komission ja Applen välillä.

Uusi MobilePay-sovellus lanseerattiin Suomessa tammikuussa.

Lähde: Mobilepay

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:MobilePay