OnePlusYleinen

Huhu: Tällaiset ovat OnePlus Nord 4 -puhelimen tärkeimmät ominaisuudet

OnePlus Nord 3

Nettiin on vuodettu nyt uusia yksityiskohtia OnePlussan tulevasta puhelimesta. Kiinan markkinoilla laite tullaan vuodon mukaan tuntemaan nimellä OnePlus Ace 3V, mutta globaalisti kyseessä voisi olla seuraaja OnePlus Nord 3 -mallille. Odotettavasti puhelimen mallinimi olisi Nord 4 tai Nord 5.

Kiinalaisen vuotajan mukaan tuleva OnePlus Ace 3V olisi saamassa OLED-näyttöpaneelin, jossa on 1,5K-tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista pitäisi vastata Qualcommin kehittämän Snapdragon 7 Gen 3 -piirin, joka on linjassa aikaisempien vuotojen mukaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevaan puhelimeen on vuodon mukaan tulossa 5500 milliampeeritunnin kokoinen akku sekä tehokas 100 watin pikalataus. Raportti kertoo myös puhelimen rakenteen koostuvan muovikehyksestä sekä lasisesta takapinnasta. Lisäksi mahdollista on, että laitteesta on niin kaartuvalla kuin tasaisella näytöllä varustellut versiot.

Valitettavasti vuoto ei kerro oikeastaan mitään muuta, esimerkiksi muisteista tai kameroista. Nähtävästi lisätietoja voidaan kuulla tulevina viikkoina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuonna julkaistu OnePlus Ace 2V oli suunnattu Kiinan markkinoille ja myöhemmin se esiteltiin Nord 3 -mallinimellä globaalisti. Nyt vuotanut OnePlus Ace 3V voisi hyvinkin olla OnePlus Nord 4 globaalisti. Kiinalaisen tyyliin myös numero ”4” saatetaan ohittaa, ja tuleva Nord-malli olisi OnePlus Nord 5.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus