OnePlusYleinen

Huhu: Uusi OnePlus Nord julkaistaan kesäkuussa

Tältä saattaa näyttää OnePlus ”Ebba”, eli Nord CE 5G.

Kiinalaisen älypuhelinvalmistajan OnePlussan odotetaan julkaisevan kesän aikana uusia Nord-malliston älypuhelimia ja nyt yhtiön suunnitelmista on saatu hieman uutta vihiä. Tuoreimmat huhut viittaavat OnePlussan valmistelevan ainakin kahden uuden puhelimen julkaisua kesäkuussa, joiden koodinimet ovat ”Ebba” sekä ”Denniz”.

OnePlus Ebba -puhelimesta on huhuttu jo pitkään ja nyt se on löytynyt Intian sertifiointitietokannoista EB2102-mallikoodilla. Kyseessä odotetaan olevan OnePlus Nord N10 5G -puhelimen seuraaja, jota on aikaisemmin huhuissa nimitetty nimellä OnePlus Nord CE 5G. OnePlus Denniz on taasen odotettu olevan seuraaja OnePlus Nord -puhelimelle ja sen markkinointinimen odotetaan olevan vain OnePlus Nord 2. Myös kyseinen puhelin on löytynyt intialaisesta tietokannasta DN2101-mallikoodilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi huhut ja tiedot tulevista puhelimista ovat todella epämääräisiä, mutta OnePlussan on odotettu tuovan markkinoille puhelimen MediaTekin kehittämällä Dimensity 1200 -järjestelmäpiirillä. Lisäksi aivan tuoreimmat tiedot viittaisivat, ettei OnePlus Denniz olisikaan seuraaja alkuperäiselle Nord-puhelimelle, sillä siinä odotetaan olevan Snapdragon 480 -järjestelmäpiiri. Valitettavasti kovin tarkkoja tietoja tulevista puhelimista ei vieläkään ole.

Huhujen mukaan OnePlus suunnittelisi ainakin yhden uuden Nord-puhelimen julkaisua kesäkuun puoliväliin, mutta OnePlus ei ole itse vielä asiaa vahvistanut. Todennäköisesti tulevien viikkojen aikana tiedot puhelimista tarkentuvat, joten nyt kaikki tiedot tulevista OnePlussan puhelimista kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan.

Lähde: 91mobiles.com, Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus